Vi ste tukaj: Lastnosti > Smart Coaching > Obremenitev pri vadbi in čas regeneracije

Obremenitev pri vadbi in čas regeneracije

Funkcija obremenitve pri vadbi, ki je na voljo v dnevniku spletne storitve Polar Flow, vas priročno seznani o intenzivnosti vaše vadbe in času, ki ste ga potrebovali za popolno regeneracijo. Ta funkcija vas seznani, ali je bila regeneracija po vadbi zadostna, da lahko pričnete z novo vadbo, kar vam pomaga poiskati ravnovesje med počitkom in vadbo. V spletni storitvi Polar Flow lahko nadzorujete skupno obremenitev, optimizirate vadbo in spremljate svoj napredek.

Obremenitev pri vadbi upošteva več različnih dejavnikov, ki vplivajo na vašo obremenitev pri vadbi in čas regeneracije, npr. srčni utrip med vadbo, trajanje vadbe in individualne dejavnike, kot so spol starost, višina in teža. Stalno spremljanje obremenitve pri vadbi in regeneracije vam bo pomagala pri prepoznavanju vaših osebnih omejitev, pri izogibanju prekomerne ali nezadostne vadbe ter pri prilagajanju intenzivnosti vadbe in njenega trajanja glede na vaše dnevne in tedenske cilje.

Funkcija obremenitve pri vadbi vam pomaga nadzorovati skupno obremenitev, optimizirati vadbo in spremljati vaš napredek. Ta funkcija omogoča primerjavo različnih vrst vadbe in vam pomagati poiskati ravnovesje med počitkom in vadbo.