Vi ste tukaj: Lastnosti > Strava Live Segments

Kako lahko na napravi M460 aktiviram segmente Strava Live Segments®?

Segmenti Strava so predhodno opredeljeni odseki ceste ali poti, na katerih se lahko športniki pomerijo v kolesarstvu ali teku. Segmenti so opredeljeni na spletnem mestu Strava.com in jih lahko ustvarijo vsi uporabniki Strava. Segmente lahko uporabite za primerjavo lastnih časov ali za primerjavo s časi drugih uporabnikov Strava, ki so prav tako opravili določen segment. Za vsak segment je na voljo javno dostopna lestvica najboljših s kraljem/kraljico gore (KOM/QOM), ki je dosegel(-la) najboljši čas v določenem segmentu.

Če imate račun Strava Summit, lahko na napravi Polar M460 aktivirate funkcijo Strava Live Segments®. Ko aktivirate segmente Strava Live Segments, boste prek naprave M460 prejeli opozorilo, da se približujete enemu od vaših priljubljenih segmentov Strava. Na napravi M460 se bodo v realnem času izpisali podatki o vaši učinkovitosti skupaj s podatki, ali ste pred svojim osebnim najboljšim (PR) časom segmenta ali za njim zaostajate. Po koncu segmenta se rezultati takoj izračunajo in prikažejo na napravi M460, vendar pa morate za ogled končnih rezultatov obiskati spletno mesto Strava.com.

Ko imate na napravi M460 aktiviran pogled Strava Live Segment, so pametna obvestila blokirana. Če želite prejemati pametna obvestila, npr. med daljšim segmentom, jih lahko omogočite tako, da spremenite pogled vadbe.

Če želite na napravi Polar M460 aktivirati segmente Strava Live Segments, morate storiti naslednje:

 1. V spletni storitvi Polar Flow ALI aplikaciji Polar Flow povežite računa Strava in Polar Flow

  Spletna storitev Polar Flow: Settings > Account > Strava > Connect
  (Nastavitve > Račun > Strava > Connect) Aplikacija Polar Flow: General Settings > Connect > Strava (Splošne nastavitve > Poveži > Strava (podrsnite gumb za povezavo)

 2. Na spletnem mestu Strava.com izberite segmente, ki jih želite izvoziti v Polar Flow/M460

  Strava.com: Pritisnite ikono zvezde ob imenu segmenta.

 3. Za hitri prenos enega ali dveh segmentov Strava Live Segments v napravo M460 lahko 3. korak preskočite. Preprosto izberite segmente na spletnem mestu Strava.com in sinhronizirajte napravo M460.

 4. Za uvoz segmentov Strava live Segments v spletno storitev Polar Flow kliknite gumb Update segments (Posodobi segmente) na strani Favorites (Priljubljeno). V napravo M460 lahko hkrati shranite največ 20 priljubljenih ciljev. Če je v spletni storitvi Flow shranjenih več kot 20 priljubljenih ciljev, se med sinhronizacijo prvih 20 ciljev na seznamu prenese v napravo M460. Vrstni red svojih priljubljenih ciljev lahko spreminjate tako, da jih povlečete in spustite.
 5. Sinhronizirajte napravo M460. V napravo M460 se prenese vaših 20 priljubljenih, vključno s segmenti Strava Live Segments, ki ste jih uvozili iz spletnega mesta Strava.com.

Več informacij o segmentih Strava je na voljo na spletni strani Strava Support.

Strava live segments je blagovna znamka družbe Strava, Inc.