Vi ste tukaj: Polar Flow > Spletna storitev Polar Flow > Vadbeni cilji

Vadbeni cilji

V spletni storitvi Flow ustvarite podrobne vadbene cilje in jih sinhronizirate v napravo M460 prek programske opreme Flowsync ali aplikacije Flow. Med vadbo lahko preprosto sledite vodiču na svoji napravi.

 • Quick Target (Hitri cilj): Vnesite eno vrednost. Izberite cilj za trajanje, razdaljo ali kalorije.
 • Phased Target (Cilj v fazah): Svojo vadbo lahko razdelite po fazah in ustvarite različno trajanje ali razdaljo cilja ter intenzivnost za vsako od njih. Ta je primerna npr. za ustvarjanje vadbe v intervalih in dodajanje ustreznih faz za ogrevanje in ohlajanje.
 • Favorites (Priljubljeno): Ustvarite cilj in ga dodajte v možnost Favorites (Priljubljeno), da boste do njega lahko dostopali, ko ga boste želeli ponoviti.

Svojih vadbenih ciljev ne pozabite sinhronizirati z napravo M460 iz spletne storitve Flow prek programske opreme FlowSync ali aplikacije Flow. Če jih ne sinhronizirate, so vidni samo na seznamu dnevnika in priljubljenih v vaši spletni storitvi Flow.

Ustvarite vadbeni cilj

 1. Pojdite v možnost Dairy (Dnevnik) in kliknite možnost Add (Dodaj) > Training target (Vadbeni cilj).
 2. V pogledu Add training target (Dodaj vadbeni cilj) izberite Quick (Hitro), Phased (V fazah) ali Favorite (Favourite) (cilj Race Pace (Tekmovalni tempo) ni na voljo za napravo Polar M460).

Hitri cilj

 1. Izberite Quick (Hitro).
 2. Izberite možnost Sport (Šport), vnesite Target name (Ime cilja) (zahtevano), Date (Datum) (neobvezno) in Time (Čas) (neobvezno) in Notes (Opombe) (neobvezno), ki jih želite dodati.
 3. Vnesite eno od naslednjih vrednosti: trajanje, razdalja ali kalorije. Vnesete lahko le eno od vrednosti.
 4. Kliknite Save (Shrani), da dodate cilj v svoj Diary (Dnevnik), ali ikono priljubljenih , da jo dodate v Favorites(Priljubljeno).

Cilj v fazah

 1. Izberite možnost Phased (V fazah).
 2. Izberite možnost Sport (Šport), vnesite Target name (Ime cilja) (zahtevano), Date (Datum) (neobvezno) in Time (Čas) (neobvezno) in Notes (Opombe) (neobvezno), ki jih želite dodati.
 3. Dodajte faze k svojemu cilju. Izberite razdaljo ali trajanje vsake faze, ročni ali samodejni začetek naslednje faze in intenzivnost.
 4. Kliknite Save (Shrani), da dodate cilj v svoj Diary (Dnevnik), ali ikono priljubljenih , da jo dodate v Favorites(Priljubljeno).

Priljubljeno

Če ste ustvarili cilj in ga dodali k svojim priljubljenim, ga lahko uporabite kot načrtovani cilj.

 1. Izberite možnost Favorites (Priljubljeno). Prikazani so vaši priljubljeni vadbeni cilji.
 2. Kliknite priljubljen cilj, ki ga želite uporabiti kot predlogo za svoj cilj.
 3. Izberite možnost Sport (Šport), vnesite Target name (Ime cilja) (zahtevano), Date (Datum) (neobvezno) in Time (Čas) (neobvezno) in Notes (Opombe) (neobvezno), ki jih želite dodati.
 4. Če želite, lahko cilj uredite ali ga pustite nespremenjenega.
 5. Kliknite možnost Update changes (Posodobi spremembe), da shranite spremembe priljubljenega cilja. Kliknite možnost Add to diary (Dodaj v dnevnik), da dodate cilj v Diary (Dnevnik) brez posodabljanja priljubljenih.

Po sinhroniziranju vaših vadbenih ciljev z napravo M460 so vam na voljo:

 • Načrtovani vadbeni cilji v možnosti Diary (Dnevnik) (tekoči teden in naslednji 4 tedni)
 • Vadbeni cilji, navedeni kot priljubljeni v Favorites (Priljubljeno)

Ko začnete vadbo, lahko do svojih ciljev dostopate iz možnostiDiary (Dnevnik) ali Favorites (Priljubljeno).

Za informacije o pričetku vadbe s cilji glejte Prični vadbo