Vi ste tukaj: Polar Flow > Sinhroniziranje

Sinhroniziranje

Podatke lahko iz naprave M460 prenesete prek USB-kabla s programsko opremo FlowSync ali brezžično prek s tehnologijo Bluetooth Smart® z aplikacijo Polar Flow. Za sinhronizacijo podatkov med napravo M460 in spletno storitvijo Flow ter aplikacijo si morate ustvariti Polarjev račun in prenesti programsko opremo FlowSync. Obiščite spletno stran flow.polar.com/start in ustvarite svoj Polarjev račun v spletni storitvi Polar Flow ter prenesite in namestite programsko opremo FlowSync v svoj osebni računalnik. Aplikacijo Flow prenesite v svoj mobilni telefon iz trgovine App Store ali Google Play.

Podatkov ne pozabite sinhronizirati podatkov in jih posodabljati med napravo M460, spletno storitvijo in mobilno aplikacijo, ne glede na to, kje ste.

Sinhroniziranje s spletno storitvijo Flow prek programske opreme FlowSYnc

Da bi sinhronizirali podatke s spletno storitvijo Flow, potrebujete programsko opremo FlowSync. Pred sinhronizacijo obiščite spletno stran flow.polar.com/start in prenesite ter namestite programsko opremo.

 1. USB-mikro priključek vključite v USB-vrata naprave M460, drug konec kabla pa vključite v svoj osebni računalnik. Prepričajte se, da programska oprema FlowSync deluje.
 2. Na zaslonu računalnika se prikaže okno FlowSync in sinhronizacija se začne.
 3. Po koncu se prikaže sporočilo »Zaključeno«.

Ob vsaki vključitvi naprave M460 v računalnik programska oprema Polar FlowSync prenese vaše podatke v spletno storitev Polar Flow in sinhronizira vse morebitne spremembe nastavitev. Če se sinhroniziranje ne zažene samodejno, programsko opremo FlowSync zaženite prek ikone na namizju (Windows) ali iz mape aplikacije (Mac OS X). Ko bo na voljo posodobitev vdelane programske opreme, vas programska oprema FlowSync o tem obvesti in vaz pozove k namestitvi.

Če nastavitve v spletni storitvi Flow spreminjate, ko je naprava M460 vključena v računalnik, pritisnite gumb za sinhronizacijo programske opreme FlowSync, da se nastavitve prenesejo v napravo M460.

Za podporo in več informacij o uporabi spletne storitve Flow obiščite spletno stran support.polar.com/en/support/flow

Za podporo in več informacij o uporabi programske opreme FlowSync obiščite spletno stran support.polar.com/en/support/FlowSync

Sinhronizacija z aplikacijo Flow

Pred sinhronizacijo zagotovite:

 • da imate Polarjev račun in aplikacijo Flow,
 • da ste napravo M460 vsaj enkrat registrirali v spletni storitvi Flow in sinhronizirali podatke prek programske opreme FlowSync,
 • da ima vaša mobilna naprava vklopljen Bluetooth in izklopljen letalski način,
 • da ste napravo M460 združili s svojim mobilnim telefonom, Za več informacij glejte Senzorji za združitev z M460

Za sinhroniziranje podatkov imate na voljo dva načina:

 1. Prijavite se v aplikacijo Flow ter na napravi M460 pritisnite in pridržite gumb BACK (NAZAJ).
 2. Prikaže se sporočilo Connecting to device (Povezava z napravo), ki ji sledi sporočilo Connecting to app (Povezava z aplikacijo).
 3. Po koncu se prikaže sporočilo Syncing completed (Sinhronizacija je zaključena).

ali

 1. Prijavite se v aplikacijo Flow in pojdite v meni Settings > General Settings > Pair and sync > Sync data (Nastavitve > Splošne nastavitve > Združi in sinhroniziraj > Sinhroniziraj podatke) in na napravi M460 pritisnite gumb START.
 2. Prikaže se sporočilo Connecting to device (Povezava z napravo), ki ji sledi sporočilo Connecting to app (Povezava z aplikacijo).
 3. Po koncu se prikaže sporočilo Syncing completed (Sinhronizacija je zaključena).

Ko napravo M460 sinhronizirate z aplikacijo Flow, se samodejno sinhronizirajo tudi vaši podatki o vadbi in dejavnosti prek spletne povezave s spletno storitvijo Flow.

Za podporo in več informacij o uporabi aplikacije Polar Flow obiščite spletno stran support.polar.com/en/support/Flow_app.