Vi ste tukaj: Pomembne informacije > Nega naprave M460

Nega naprave M460

Kot velja za vse elektronske naprave, je treba napravo Polar M460 ohranjati čisto in jo skrbno negovati. Spodnja navodila vam bodo v pomoč pri upoštevanju garancijskih obveznosti, ohranjanju naprave v optimalnem stanju delovanja in izogibanju težavam pri polnjenju ali sinhroniziranju.

M460

Svojo vadbeno napravo shranjujte na hladnem in suhem mestu. Z vlažno papirnato brisačo z vadbene naprave odstranite umazanijo. Za ohranjanje vodoodpornosti vadbene naprave ne čistite s tlačnim čistilnikom. Vadbene naprave ne potapljajte v vodo. Za čiščenje nikoli ne uporabljajte alkohola ali abrazivnega materiala, npr. jeklene volne ali kemikalij za čiščenje.

Po vsaki uporabi USB-vrat vadbene naprave vizualno preverite, da na območju tesnilne površine pokrova/hrbtne plošče ni las, prahu ali drugih nečisto. Nežno obrišite, da odstranite morebitne nečistoče. Pri čiščenju ne uporabljajte ostrega orodja ali opreme, ki bi lahko na plastičnih delih pustila sledove prask.

Ni primerno za uporabo v kopalni kadi ali bazenu. Vključuje zaščito pred škropljenju vode in dežnim kapljicam. Vadbene naprave ne potapljajte v vodo. Če boste vadbeno napravo uporabljali v močnem dežnem nalivu, lahko pride do motenj pri sprejemu GPS-signala.

Naprave ne shranjujte pri izjemno nizki (pod -10 °C/14 °F) in visoki (nad 50 °C/120 °F) temperaturi ali je ne pustite izpostavljene neposredni sončni svetlobi.

Senzor srčnega utripa

Priključek: Po vsaki uporabi priključek odstranite s traku in ga osušite z mehko brisačo. Priključek po potrebi očistite z blago milnico. Nikoli ne uporabite alkohola ali abrazivnega materiala (npr. jeklene volne ali kemikalij za čiščenje).

Trak: Po vsaki uporabi trak sperite pod tekočo vodo in ga obesite, da se posuši. Trak po potrebi nežno očistite z blago milnico. Ne uporabljajte vlažilnih mil, saj lahko puščajo sledi na traku. Traku ne namakajte, likajte, kemično čistite ali belite. Traku ne raztegujte ali območja elektrod ne upogibajte močno.

Preberite navodila za čiščenje, ki so na etiketi traku.

Shranjevanje

M460: Svojo vadbeno napravo shranjujte na hladnem in suhem mestu. Ne shranjujte je v vlažnem okolju, v materialu, ki ne diha (plastični vrečki ali športni torbi), ali v bližini prevodnega materiala (mokre brisače). Vadbene naprave ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi za dalj časa, npr. ne puščajte je v avtu ali nameščeno na kolesu. Vadbeno napravo je priporočljivo shranjevati deloma ali povsem napolnjeno. Baterija se med shranjevanjem počasi prazni. Če boste vadbeno napravo shranili za več mesecev, je priporočljivo, da jo vsakih nekaj mesecev ponovno napolnite. S tem boste podaljšali življenjsko dobo baterije.

Senzor srčnega utripa: Trak in priključek senzorja srčnega utripa posušite in ločeno shranite, da zagotovite čim daljšo življenjsko dobo baterije. Senzor srčnega utripa shranjujte na hladnem in suhem mestu. V izogib oksidaciji, pri kateri pride do razpokanja, mokrega senzorja srčnega utripa ne shranjujte v materialu, ki ne diha, kot je športna torba. Senzorja srčnega utripa ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi dlje časa.

Servisiranje

Priporočamo vam, da v dvoletnem garancijskem obdobju izdelek servisirate samo pri pooblaščenem servisnem centru družbe Polar. Garancija ne vključuje škode ali njenih posledic zaradi servisiranja na servisih, ki niso pooblaščeni s strani družbe Polar Electro. Za več informacij glejte omejeno mednarodno garancijo Polar.

Za informacije za stik in vse naslove servisnih centrov Polar obiščite spletno stran support.polar.com in spletno stran za vašo državo.

Uporabniško ime za vaš račun Polar je vedno vaš e-poštni naslov. Za registracijo izdelka Polar, spletno storitev Polar Flow, Polarjev forum in prijavo na novice lahko uporabite enako uporabniško ime in geslo.