Vi ste tukaj: Začetek > Nastavite napravo M460

Nastavite napravo M460

Nastavitev opravite v spletni storitvi Polar Flow. Tam lahko hkrati vnesete vse fizične podatke, ki so potrebni za natančne podatke o vadbi. Izberete lahko jezik in pridobite najnovejšo vdelano programsko opremo za napravo M460. Za izvajanje nastavitev v spletni storitvi Polar Flow potrebujete računalnik s spletno povezavo.

Če trenutno nimate na voljo računalnika s spletno povezavo, lahko začetne nastavitve opravite tudi prek naprave. Vendar pri tem upoštevajte, da v napravi niso na voljo vse nastavitve. Da bi čim bolj izkoristili prednosti naprave M460, je pomembno, da nastavitev v spletni storitvi Polar Flow opravite pozneje.

Naprava M460 je ob dobavi v načinu mirovanja. Aktivira se, ko jo vključite v računalnik ali USB-polnilnik. Če je baterija v celoti izpraznjena, bo morda trajalo nekaj časa, da se prikaže animacija polnjenja.

Nastavitev v spletni storitvi Polar Flow

 1. Za prenos programske opreme Polar FlowSync, ki jo potrebujete za povezavo naprave M460 s spletno storitvijo Flow, obiščite spletno stran flow.polar.com/start.
 2. Za namestitev programske opreme odprite namestitveni paket in sledite zaslonskim navodilom.
 3. Po koncu namestitve se programska oprema FlowSync samodejno odpre in vas pozove, da vključite svojo napravo Polar.
 4. Napravo M460 je treba z USB-kablom vključiti v USB-vrata računalnika. Naprava M460 se aktivira in prične polniti. Pustite, da računalnik namesti morebitne predlagane USB-gonilnike.
 5. Spletna storitev Flow se samodejno odpre v vašem spletnem brskalniku. Ustvarite Polarjev račun ali se vpišite, če ta račun že imate. Natančno vnesite fizične nastavitve, saj vplivajo na izračun porabe kalorij in drugih funkcij Smart Coaching.
 6. S pritiskom ukaza Opravljeno začnite sinhronizacijo nastavitev med napravo M460 in storitvijo. Status programske opreme FlowSync status se po koncu sinhronizacije spremeni v »opravljenega«.

V spletni storitvi Polar Flow lahko izbirate med naslednjimi jeziki:danščina, nemščina, angleščina, španščina, francoščina, italijanščina, kitajščina, nizozemščina, norveščina, poljščina, portugalščina, japonščina, ruščina, finščina ali švedščina.

Nastavitev prek naprave

Napravo M460 s priloženim kablom vključite v USB-vrata računalnika ali USB-polnilnik. Prikaže se možnost Choose language (Izberite jezik). Pritisnite gumb START in izberite jezik English (Angleščina). Naprava M460 je ob dobavi na voljo samo v angleškem jeziku, vendar lahko druge jezike dodate pozneje v spletni storitvi Polar Flow.

Nastavite naslednje podatke in vsako izbiro potrdite z gumbom Start. Če se želite kadar koli vrniti in spremeniti katero od nastavitev, pritiskajte Nazaj, dokler se ne prikaže nastavitev, ki jo želite spremeniti.

 1. Time format (Časovni format): Izberite 12 h (12 ur) ali 24 h (24 ur). Če izberete možnost 12 h (12 ur), izberite možnost AM (dopoldan) ali PM (popoldan). Nato nastavite lokalni čas.
 2. Date (Datum): Vnesite trenutni datum.
 3. Units (Enote): Izberite metrične (kg, cm) ali imperialne (lb, ft) enote.
 4. Weight (Teža): Vnesite svojo težo.
 5. Height (Višina): Vnesite svojo višino.
 6. Date of birth (Datum rojstva): Vnesite svoj datum rojstva.
 7. Sex (Spol): Izberite spol Male (Moški) ali Female (Ženski).
 8. Training background (Pretekla vadba): Occasional (0-1 h/week) (Občasno (0–1 ura/teden)), Regular (1-3 h/week) (Redno (1–3 ure/teden)), Frequent (3-5 h/week) (Pogosto (3–5 ur/teden)), Heavy (5-8 h/week) (Močno (5–8 ur/teden)), Semi-Pro (8-12 h/week) (Polprofesionalno (8–12 ur/teden)), Pro (12+ h/week) (Profesionalno (več kot 12 ur/teden)). Za več informacij o pretekli vadbe glejte Fizične nastavitve.
 9. Po koncu nastavitev se prikaže sporočilo Ready to go! (Pripravljeni ste na vadbo!) in naprava M460 preklopi na časovni pogled.