Vi ste tukaj: Polar Flow > M460 Uporabniški priročnik | Spletna storitev Polar Flow

Spletna storitev Polar Flow

Spletna storitev Polar Flow vam omogoča, da načrtujete in analizirate vsako podrobnost lastne vadbe in spoznate več o svoji zmogljivosti. Napravo M460 nastavite in prilagodite, da bo povsem ustrezala vašim vadbenim zahtevam, in sicer tako, da dodajate športe, prilagajate nastavitve in pogled za vadbo. Sledite svojemu napredku in ga vizualno analizirajte, ustvarjajte vadbene cilje in jih dodajajte med najljubše.

S spletno storitvijo Flow lahko:

  • Analizirate podrobnosti svoje vadbe z vizualnimi grafikoni in pogledom poti
  • Primerjate specifične podatke z drugimi, kot so krogi ali hitrost v primerjavi s srčnim utripom
  • Oglejte si, kako vaša obremenitev med vadbo vpliva na skupno regeneracijo
  • Spremljate dolgoročni napredek tako, da sledite trendom in podrobnostim, ki vam največ pomenijo
  • Sledite svojemu napredku s tedenskimi ali mesečnimi poročili za posamezne športe
  • Svoje največje dosežke delite s sledilci
  • Podoživite svojo vadbo in vadbo drugih uporabnikov

Za zagon spletne storitve Flow pojdite na spletno stranflow.polar.com/M400 in si ustvarite račun Polar, če ga še nimate. Prenesite in namestite programsko opremo FlowSync z istega mesta in tako omogočite, da se podatki med napravo M460 in spletno storitvijo Flow sinhronizirajo.

Feed (Vir)

V razdelku Feed (Vir) si lahko ogledate, kaj ste počeli pred kratkim ter kaj počnejo in komentirajo vaši prijatelji.

Explore (Odkrij)

V razdelku Explore (Odkrij) lahko odkrivate vadbe in poti tako, da se premikate po zemljevidu. Poti lahko dodajate med svoje najljubše in jih sinhronizirate z napravo M400. Oglejte si javno dostopne vadbe, ki so jih delili drugi uporabniki, in se vrnite na poti drugih uporabnikov ter na svoje poti, da preverite, kje so/ste dosegali najboljše rezultate.

Diary (Dnevnik)

V razdelku Diary (Dnevnik) si lahko ogledate urnik vadb in pregledate pretekle rezultate. Informacije bi morale vključevati: načrtovanje vadbe v dnevnem, tedenskem ali mesečnem pogledu, individualne vadbe, teste in tedenske povzetke.

Progress (Napredek)

V razdelku Progress (Napredek) lahko sledite svojemu razvoju s poročili. Poročila so pripravna za sledenje svojemu napredku pri vadbi v daljših obdobjih. V tedenskem, mesečnem in letnem poročilu lahko izberete šport za poročilo. V prilagojenih obdobjih lahko izbirate obdobje in šport. Iz spustnega seznama si zberite časovno obdobje in šport za poročilo, pritisnite na ikono kolesa in izberite, katere podatke želite videti v grafu poročila.

Za podporo in več informacij o uporabi spletne storitve Flow pojdite na www.polar.com/en/support/flow