Vi ste tukaj: Začetek > Uvod

Uporabniški priročnik za Polar M460

Uvod

Čestitamo vam ob nakupu vaše nove naprave M460! Večnamenski kolesarski računalnik Polar M460 s funkcijo GPS je povsem združljiv z več merilci moči Bluetooth in vam skupaj s segmenti Strava Live Segments® zagotavlja še bolj razburljivo kolesarsko izkušnjo. Naprava M460 je združljiva s platformo za trening in analizo TrainingPeaks®, saj lahko prek nje dostopate do naslednje napredne matrike moči za kolesarjenje TrainingPeaks: NORMALIZED POWER® (NP®) (Povprečna obremenitev med vadbo), INTENSITY FACTOR® (IF®) (Dejavnik intenzivnosti vadbe) in TRAINING STRESS SCORE® (TSS®) (Vrednost obremenitve med vadbo).

Naprava Polar M460 skupaj s senzorjem srčnega utripa omogoča dostop do edinstvenih funkcij na osnovi srčnega utripa, kot so preizkus telesne pripravljenosti, ortostatični preizkus, obremenitev pri vadbi in stanje regeneracije. Naprava je odporna na brizganje (IPX7), njena baterija pa zadostuje za 16 ur vadbe. GPS-sistem in barometer vam omogočata, da sledite svoji hitrosti, razdalji, nadmorski višini in naklonu. Naprava Polar M460 vam omogoča, da s funkcijo pametnega obveščanja iz telefona, ostanete povezani kadarkoli in kjerkoli. Naprava s prednjo LED-lučjo skrbi tudi za vašo varnost. Z aplikacijo Flow si lahko takoj po vadbi ogledate pregled rezultatov vadbe. S spletno storitvijo Flow lahko podrobno načrtujete in analizirate svojo vadbo.

Ta uporabniški priročnik vam bo pomagal pri uporabi vašega novega spremljevalca pri vadbi. Za nadaljnjo podporo obiščite support.polar.com/en/M460.

Izkoristite vse funkcije naprave M460

S senzorjem srčnega utripa Polar H10 lahko med vadbo na napravi M460 natančno spremljate svoj srčni utrip. Vaš srčni utrip je informacija, ki se uporablja za analizo poteka vaše vadbe. Če ste kupili komplet, ki ne vključuje senzorja srčnega utripa, ne skrbite, saj ga lahko kupite naknadno.

Po vsaki vadbi si v mobilni aplikaciji Polar Flow oglejte kratek pregled podatkov vadbe. Aplikacija Flow brezžično sinhronizira vaše vadbene podatke s spletno storitvijo Polar Flow. Prenesite jo prek trgovine App Store ali Google Play.

Programska oprema Polar FlowSync vam omogoča sinhroniziranje podatkov iz naprave M460 v spletno storitev Flow v vašem računalniku prek USB-kabla. Za prenos in namestitev programske opreme Polar FlowSync obiščite spletno stran www.flow.polar.com/M400. Načrtujte in analizirajte vsako podrobnost vaše vadbe, oblikujte svojo napravo po meri in spoznajte več o svoji zmogljivosti s spletno storitvijo Polar Flow na spletnem mestu flow.polar.com.

NORMALIZED POWER®, INTENSITY FACTOR® in TRAINING STRESS SCORE® so blagovne znamke družbe TrainingPeaks, LLC, in se lahko uporabljajo samo z njihovim dovoljenjem. Za več informacij obiščite http://www.trainingpeaks.com.