Vi ste tukaj: Lastnosti > Pametno obveščanje (iOS)

Pametno obveščanje (iOS)

Funkcija pametnega obveščanja vam omogoča sprejemanje opozoril o dohodnih klicih, sporočilih in obvestilih iz aplikacij v napravo M460. V napravo M460 boste prejeli enaka obvestila kot na zaslon telefona. Funkcija pametnega obveščanja je na voljo za operacijski sistem iOS in Android. Funkcija pametnega obveščanja je med ortostatičnim preizkusom, preizkusom telesne pripravljenosti in vadbami, v katerih uporabljate intervalni časovnik, blokirana.

Kadar imate vklopljeno funkcijo pametnega obveščanja upoštevajte, da se bosta zaradi neprekinjenega delovanja funkcije Bluetooth bateriji naprave M460 in mobilnega telefona hitreje izpraznili.

Nastavitve

M460 morate združiti z aplikacijo Flow, da lahko sprejemate opozorila in obvestila, pri tem pa morate M460 in mobilni telefon ustrezno nastaviti.

Ko posodobite vdelano programsko opremo vaše naprave M460, morate slednjo znova združiti z aplikacijo Flow, če želite znova prikazati nastavitve pametnega obveščanja. Če ju ne združite znova, nastavitve ne bodo vidne.

Obvestila so privzeto izklopljena. Vklopite/izklopite jih lahko v vaši napravi M460 ali aplikaciji Polar Flow.

M460

Pametno obveščanje nastavite v Menu > Settings > General settings > Smart notifications (Meni > Nastavitve > Splošne nastavitve > Pametno obveščanje).

  • Za prejemanje obvestil in prikaz njihove vsebine na prikazovalniku izberite možnost On (Vklop).
  • Če ne želite, da se vsebina obvestila prikaže na prikazovalniku, izberite možnost On (no preview) (Vklop (brez predogleda)). V tem primeru boste samo seznanjeni, da ste prejeli obvestilo.
  • Če prek naprave M460 ne želite prejeti nobenega obvestila, izberite možnost Off (Izklop).

Mobilni telefon

Nastavitve obveščanja na mobilnem telefonu določajo, katera obvestila boste prejemali prek vaše naprave M460. Za več informacij glejte Smart notifications (iOS).

Uporaba

Ko boste prejeli obvestilo, vas bo naprava M460 o tem obvestila z zvočnim opozorilom. Ko prejmete klic, lahko nanj odgovorite, ga utišate ali ga zavrnete (samo v iOS 8). Če ga utišate, ga boste utišali samo na napravi M460, ne pa na telefonu. Če obvestilo prejmete med opozorilom za klic, to ne bo prikazano.

Opuščanje opozoril

Obvestila lahko opustite ročno ali s časovno omejitvijo. Če obvestilo opustite ročno, ga opustite tudi na zaslonu telefona, s časovno omejitvijo pa se odstrani samo z naprave M460, na telefonu pa bo še vedno prisotno.

Za opuščanje opozoril z zaslona:

  • Ročno: Pritisnite gumb BACK
  • Časovna omejitev: Če obvestila ne opustite ročno, bo izginilo po 30 sekundah

Ko imate na napravi M460 aktiviran pogled Strava Live Segment, so pametna obvestila blokirana. Če želite prejemati pametna obvestila, npr. med daljšim segmentom, jih lahko omogočite tako, da spremenite pogled vadbe.