Olet täällä: Tärkeitä tietoja > Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

V800

Akkutyyppi: 350 mAh:n ladattava litiumpolymeeriakku
Kestoaika: Enintään 13 tuntia (jatkuva harjoittelu) sykkeenmittauksella ja GPS-tallennuksen asetuksen ollessa Hyvä tarkkuus, enintään 20 tuntia (jatkuva harjoittelu) sykkeenmittauksella ja GPS-tallennuksen asetuksen ollessa Keskitason tarkkuus, enintään 50 tuntia (jatkuva harjoittelu) sykkeenmittauksella GPS:n virransäästötilassa, noin 30 päivää ajannäyttötilassa.
Toimintalämpötila: -10 °C – +50 °C
Harjoitustietokoneen materiaalit: ABS + GF, PC/ABS-muoviseos, alumiiniseos, ruostumaton teräs, Gorilla lasi -näyttö
Rannekkeen ja soljen materiaalit: Termoplastinen polyuretaani, ruostumaton teräs, alumiiniseos
Kellon tarkkuus: Tarkempi kuin ± 0,5 sekuntia/pv 25 °C:n lämpötilassa
GPS:n tarkkuus: matka +/- 2 %, nopeus +/- 2 km/h
Korkeusmittauksen tarkkuus: 1 m
Nousun/laskun tarkkuus: 5 m
Enimmäiskorkeus: 9000 m
Näytteenottotaajuus: 1 s GPS-tallennuksen asetuksen ollessa Hyvä tarkkuus, 30 s GPS-tallennuksen asetuksen ollessa Keskitason tarkkuus, 60 s GPS:n virransäästötilassa.
Sykkeenmittauksen mittaustarkkuus: ± 1 prosentti tai 1 lyönti minuutissa, kumpi tahansa on suurempi. Tarkkuusarvo pätee vakaissa olosuhteissa.
Sykkeenmittausalue: 15–240 bpm
Nopeusnäyttöalue:

0–36 km/h, kun nopeuden mittaukseen käytetään Polar juoksusensoria

0–127 km/h, kun nopeuden mittaukseen käytetään Polar nopeussensoria

0–399 km/h, kun nopeuden mittaukseen käytetään GPS-toimintoa

Vesitiiviys: 30 m
Muistin kapasiteetti: 60 tuntia harjoituksia, joissa on GPS- ja syketiedot
Näytön tarkkuus: 128 x 128

sykesensori

Paristotyyppi: CR 2025
Paristokannen tiivisterengas: O-rengas 20,0 x 1,0, materiaali FPM
Toimintalämpötila: -10 °C – +50 °C
Lähetinyksikön materiaali: Polyamidi
Kiinnitysvyön materiaali: 38 % polyamidia, 29 % polyuretaania, 20 % elastaania, 13 % polyesteria
Vesitiiviys: 30 m

Käyttää langatonta Bluetooth® Smart -teknologiaa ja GymLink-tiedonsiirtotekniikkaa.

Polar FlowSync -ohjelma

FlowSync-ohjelman käyttö edellyttää tietokonetta, jossa on Microsoft Windows- tai Mac OS X -käyttöjärjestelmä, Internet-yhteys ja vapaa USB-portti.

FlowSync on yhteensopiva seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa:

Tietokoneen käyttöjärjestelmä 32-bittinen 64-bittinen
Windows XP X  ;
Windows 7 X X
Windows 8 X X
Windows 8.1 X X
Windows 10 X X
OS X 10.9   X
OS X 10.10   X
OS X 10.11   X
macOS X 10.12   X
macOS X 10.13   X

Polar Flow -mobiilisovelluksen yhteensopivuus

Polar-laitteet toimivat useimpien nykyaikaisten älypuhelinten kanssa. Vähimmäisvaatimukset ovat:

• iOS-mobiililaitteet, joissa on iOS 10 tai uudempi
  • Android-mobiililaitteet, joissa on Bluetooth 4.0 -tuki ja Android 4.4 tai uudempi (ota puhelimen valmistajalta selvää puhelimesi kaikista teknisistä tiedoista)

Eri Android-laitteet käsittelevät tuotteissamme ja palveluissamme käytettyä teknologiaa, kuten Bluetooth Low Energy (BLE) -tekniikkaa, sekä eri standardeja ja protokollia hyvin eri tavoin. Tästä syystä yhteensopivuudessa on eroja eri puhelinvalmistajien välillä eikä Polar valitettavasti voi taata, että kaikki toiminnot toimivat kaikilla laitteilla.

Polar-tuotteiden vesitiiviys

Useimpia Polar-tuotteita voi käyttää uidessa. Ne eivät kuitenkaan ole sukellusmittareita. Älä paina laitteen painikkeita veden alla, jotta laite pysyy vesitiiviinä. Kun mittaat sykettä vedessä GymLink-yhteensopivalla Polar-laitteella ja sykesensorilla, seuraavat seikat voivat aiheuttaa häiriöitä:

• Paljon klooria sisältävä allasvesi ja merivesi johtavat sähköä erittäin tehokkaasti. Sykesensorin elektrodit voivat mennä oikosulkuun, mikä estää sykesensoria havaitsemasta EKG-signaaleja.
  • Veteen hyppääminen tai lihasten voimakas liike kilpauinnin aikana voivat siirtää sykesensorin kehollasi kohtaan, josta EKG-signaaleja ei voi havaita.
  • EKG-signaalin voimakkuus on yksilöllinen ja voi vaihdella yksilöllisen kudosrakenteen mukaisesti. Ongelmia esiintyy tavallista enemmän, kun sykettä mitataan vedessä.

Ranteesta tehtävällä sykkeenmittauksella varustetut Polar-laitteet soveltuvat uimiseen ja kylpemiseen. Ne mittaavat aktiivisuustietoja ranteesi liikkeestä myös uidessasi. Testeissämme olemme kuitenkin havainneet, että ranteesta tehtävä sykkeenmittaus ei toimi ihanteellisella tavalla vedessä, joten ranteesta tehtävää sykkeenmittausta ei suositella uintiin.

Kelloteollisuudessa vesitiiviys ilmoitetaan yleensä metreinä, mikä tarkoittaa siinä syvyydessä vallitsevaa staattista vedenpainetta. Polar käyttää samaa merkintätapaa. Polar-tuotteiden vesitiiviys on testattu kansainvälisen ISO 22810- tai IEC60529 -standardin mukaisesti. Jokainen Polar-laite, jossa on merkintä vesitiiviydestä, testataan ennen toimitusta. Näin varmistetaan, että ne kestävät vedenpaineen.

Polar-tuotteet on jaettu neljään luokkaan vesitiiviyden mukaan. Tarkista oman Polar-tuotteesi vesitiiviyskategoria sen takakannesta ja vertaa sitä alla olevaan taulukkoon. Huomioithan, ettei taulukkoa voi välttämättä soveltaa muiden valmistajien tuotteisiin.

Veden alla liikuttaessa laitteeseen kohdistuva liikkuvan veden aiheuttama dynaaminen paine on staattista painetta suurempi. Tämä tarkoittaa, että tuotteen liikuttaminen veden alla altistaa sen suuremmalle paineelle kuin se altistuisi paikallaan ollessaan.

Tuotteen takana oleva merkintä Roiskevesi,
hiki, sade jne.
Uiminen ja kylpeminen Pintasukellus snorkkelin kanssa
(ei ilmasäiliöitä)
Laitesukellus
(ilmasäiliöiden kanssa)
Vesitiiviysominaisuudet
Vesitiiviys: IPX7 OK - - - Älä pese painepesurilla.
Kestää roiskevettä, sadetta jne.
Viitestandardi: IEC60529.
Vesitiiviys: IPX8 OK OK - - Vähimmäisvaatimus kylpemiseen ja uimiseen.
Viitestandardi: IEC60529.
Vedenkestävä
Vedenkestävä 20/30/50 metriin
Soveltuu uimiseen
OK OK - - Vähimmäisvaatimus kylpemiseen ja uimiseen.
Viitestandardi: ISO22810.
Vesitiivis 100 metriin OK OK OK - Soveltuu toistuvaan käyttöön vedessä, mutta ei laitesukellukseen.
Viitestandardi: ISO22810.