Olet täällä: Aloittaminen > Näppäintoiminnot, pikavalinnat ja valikon rakenne

Näppäintoiminnot, pikavalinnat ja valikon rakenne

V800-harjoitustietokoneessa on viisi painiketta, joilla on eri toimintoja käyttötilanteesta riippuen. Näiden lisäksi V800-harjoitustietokoneessa on napautustoimintoja. Niitä käytetään napauttamalla V800-harjoitustietokoneen näyttöä ja niiden avulla on helppo tarkistaa tietoja tai suorittaa toimintoja harjoituksen aikana.

Seuraavissa taulukoissa kerrotaan painikkeiden toiminnot eri tiloissa.

Näppäintoiminnot

Ajannäyttötila ja valikko

LIGHT (valo) BACK (takaisin) START (aloita) UP (ylös) DOWN (alas) NAPAUTUS
  • Valaise näyttö
  • Pitkällä painalluksella avautuu Pikavalikko
  • Poistu valikosta
  • Palaa edelliselle tasolle
  • Älä muuta asetuksia
  • Peruuta valinnat
  • Palaa valikosta ajannäyttötilaan pitämällä painiketta painettuna
  • Synkronoi Flow-sovelluksen kanssa pitämällä painiketta painettuna ajannäyttötilassa
  • Vahvista valinnat
  • Siirry harjoituksen aloitustilaan
  • Vahvista näytössä näkyvä valinta
  • Selaa valintaluetteloita
  • Muuta valittua arvoa
  • Muuta kellotaulua pitämällä painiketta painettuna
  • Selaa valintaluetteloita
  • Muuta valittua arvoa

• Näytä palautumisen tila ja päivittäiset kalorit ajannäyttötilassa

Harjoituksen aloitustila

LIGHT (valo) BACK (takaisin) START (aloita) UP (ylös) DOWN (alas) NAPAUTUS
  • Siirry lajiprofiilien asetuksiin pitämällä painiketta painettuna
  • Palaa ajannäyttötilaan
  • Aloita harjoitus
  • Selaa lajiluetteloa
  • Selaa lajiluetteloa

Harjoituksen aikana

LIGHT (valo) BACK (takaisin) START (aloita) UP (ylös) DOWN (alas) NAPAUTUS
  • Valaise näyttö
  • Pitkällä painalluksella avautuu harjoituksen aikainen Pikavalikko
  • Keskeytä harjoitus painamalla painiketta kerran
  • Lopeta harjoitus pitämällä painiketta painettuna 3 sekunnin ajan
  • Siirry siirtymätilaan Multisport-harjoituksessa
  • Lukitse alue ja vapauta lukitus pitämällä painiketta painettuna
  • Jatka harjoituksen tallentamista, kun harjoitus on keskeytetty
  • Mittaa kierros painamalla
  • Vaihda harjoitusnäkymää
  • Vaihda harjoitusnäkymää
  • Tallenna kierros / vaihda harjoitusnäkymää / aktivoi taustavalo*

*Voit muokata napautustoimintoja Flow-verkkopalvelun lajiprofiiliasetuksissa.

Napautustoiminnot

Napautustoimintojen avulla näet tietoja näytössä tai voit suorittaa toimintoja harjoituksen aikana. Napautustoiminnon avulla näet palautumisesi tilan ajannäyttötilassa tai voit mitata kierrosajan, vaihtaa harjoitusnäkymää tai aktivoida taustavalon harjoituksen aikana. Toimintoa käytetään napauttamalla näyttöä napakasti. Kevyt kosketus ei riitä. Näyttöä voi napauttaa kahdella sormella kohtalaista voimaa käyttäen. Lasi ei rikkoudu napakasta napautuksesta.

Lajikohtaisen napautusherkkyyden avulla herkkyyden voi säätää kuhunkin lajiin sopivaksi. Voit muuttaa lajikohtaista napautusherkkyyttä (harjoituksen aikana tarvittavaa napautuksen voimakkuutta) kohdassa Asetukset > Lajiprofiilit. Valitse haluamasi laji ja Lajikohtainen napautusherkkyys. Voit muuttaa ajannäyttötilan napautusherkkyyttä (palautumisen tilan näyttämiseen tarvittavaa napautuksen voimakkuutta) kohdassa Asetukset > Yleisasetukset > Ajannäyttötilan napautusherkkyys. Selvitä omiin tarpeisiisi parhaiten sopiva herkkyys kokeilemalla eri asetuksia eri lajeissa ja ajannäyttötilassa. Herkkyydeksi voi valita Kevyt napautus, Normaali napautus, Voimakas napautus, Hyvin voimakas napautus tai Pois päältä.

Lajikohtaista napautusherkkyyttä voi muuttaa myös harjoituksen aikana Pikavalikoista. Pidä LIGHT-painiketta painettuna ja valitse Lajikohtainen napautusherkkyys.

Voit muokata napautustoimintoja Flow-verkkopalvelun lajiprofiiliasetuksissa.

HeartTouch

HeartTouch-toiminnon avulla voit helposti tarkistaa kellonajan, aktivoida taustavalon tai näyttää edellisen kierroksen. Kosketa vain sykesensoria V800-harjoitustietokoneella. Painikkeita ei tarvitse painaa. Voit muokata HeartTouch-toimintoja Flow-verkkopalvelun lajiprofiiliasetuksissa. Katso lisätietoja kohdasta Lajiprofiilit

Valikkorakenne

Siirry valikkoon ja selaa sitä UP (ylös)- ja DOWN (alas)-painikkeiden avulla. Vahvista valinnat painamalla START (aloita)-painiketta ja palaa takaisin painamalla BACK (takaisin)-painiketta.

Valikossa on seuraavat toiminnot:

• Suosikit
  • Ajastimet
  • Testit
  • Asetukset
  • Päiväkirja
  • Aktiivisuus tänään
  • Tila

Suosikit

Suosikit-kohdassa näytetään:

• Kisavauhti, reitit ja harjoitustavoitteet, jotka olet tallentanut suosikeiksi Flow-verkkopalvelussa.

Lisätietoja saat kohdasta Suosikit.

Ajastimet

Ajastimet-kohdassa näytetään:

• Sekuntikello
  • Alaspäin laskeva ajastin
  • Intervalliajastin

Testit

Testit-kohdassa näytetään:

• Ortostaattinen testi
  • Kuntotesti
  • Hyppytesti
  • R-R-tallennus

Katso lisätietoja kohdasta Ominaisuudet.

Asetukset

Asetukset-kohdassa voit muokata seuraavia ominaisuuksia:

• Lajiprofiilit
  • Fyysiset asetukset
  • Yleisasetukset
  • Kelloasetukset

Katso lisätietoja kohdasta Asetukset

Aktiivisuus tänään

Polar V800:n antama päivittäinen aktiivisuustavoite perustuu henkilökohtaisiin tietoihisi ja aktiivisuusasetukseesi, jonka voit tarkistaa Flow-verkkopalvelussa päivittäisen aktiivisuustavoitteen asetuksista.

Päivittäistä aktiivisuustavoitetta havainnollistetaan aktiivisuuspalkilla. Aktiivisuuspalkki täyttyy, kun saavutat päivittäisen tavoitteesi. Aktiivisuus tänään -kohdassa näytetään yksityiskohtaiset tiedot aktiivisuudesta (aktiivinen aika, kalorit ja askeleet) ja vaihtoehtoiset tavat saavuttaa päivän aktiivisuustavoite.

Katso lisätietoja kohdasta Aktiivisuuden seuranta

Tila

Tila-kohdassa näytetään:

Katso lisätietoja kohdasta Tila

Päiväkirja

Päiväkirjassa näkyy viikkonäkymä. Kun valitset päivän, kaikki päivän harjoitukset, kunkin harjoituksen yhteenveto ja päivän aikana tekemäsi testit näytetään. Myös suunnittelemasi harjoitukset näytetään.