Olet täällä: Sensorit > Polar LOOK Kéo Power Bluetooth® Smart

Polar LOOK Kéo Power Bluetooth® Smart

Kéo Powerin yhdistäminen V800-laitteeseen

Ennen kuin yhdistät Kéo Powerin, varmista, että olet asentanut sen oikein. Tietoa poljinten ja lähetinten asentamisesta on tuotepakkauksessa toimitetussa Polar LOOK Kéo Power -käyttöohjeessa ja ohjevideossa.

Molemmat sensorit on yhdistettävä erikseen, joten Kéo Powerin käyttöönoton yhteydessä yhdistäminen on tehtävä kaksi kertaa. Kun olet yhdistänyt ensimmäisen lähettimen, voit yhdistää toisen välittömästi valitsemalla sen luettelosta. Tarkista lähettimien takakannessa olevan ID:n perusteella, että molemmat lähettimet on yhdistetty.

Kéo Power voidaan yhdistää V800-laitteeseen kahdella tavalla:

1. Siirry harjoituksen aloitustilaan painamalla ALOITA-painiketta ajannäyttötilassa.
  2. Aktivoi lähettimet pyörittämällä kampia.
  3. Laitteen ID Yhdistä Polar PWR xxxxxxxx tulee näyttöön. Valitse Kyllä.
  4. Yhdistäminen valmis tulee näyttöön, kun yhdistäminen on suoritettu loppuun.

tai

1. Siirry kohtaan Yleisasetukset > Yhdistä ja synkronoi > Yhdistä muu laite ja paina ALOITA-painiketta.
  2. Aktivoi lähettimet pyörittämällä kampia. V800 alkaa etsiä Kéo Poweria.
  3. Kun se löytyy, näyttöön tulee teksti Polar PWR xxxxxxxx.
  4. Paina ALOITA-painiketta. Yhdistetään tulee näyttöön.
  5. Yhdistäminen suoritettu tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

V800:n poljintehoasetukset

Mukauta poljintehoasetukset omien harjoitustarpeidesi mukaisiksi. Jos haluat muokata poljintehoasetuksia, siirry kohtaan Asetukset > Lajiprofiilit, valitse muokattava profiili ja valitse Poljintehoasetukset.

Kohdassa Poljintehoasetukset on seuraavat asetukset:

• Poljintehonäkymä: Valitse Wattia (W), Wattia/kg (W/kg) tai % FTP-arvosta.
  • Poljinteho, liukuva keskiarvo: Määritä, kuinka usein poljintehotietoja tallennetaan. Valitse 1 sekunti tai 3, 5, 10, 15, 30 tai 60 sekuntia.
  • Aseta funktionaalinen kynnysteho: Aseta funktionaalinen kynnystehoarvosi. Asetus voidaan valita väliltä 60–600 wattia.
  • Tarkista tehoalueiden rajat: Tarkista tehoalueiden rajasi.

Kéo Powerin kalibrointi

Kalibroi Kéo Power ennen harjoituksen aloittamista. Se kalibroituu automaattisesti aina, kun lähettimet aktivoituvat ja V800 löydetään. Kalibrointi kestää pari sekuntia.

Harjoittelupaikan lämpötila vaikuttaa kalibroinnin tarkkuuteen, joten pyörän lämpötilan on annettava tasaantua ennen kalibroinnin aloittamista.

Kéo Powerin kalibrointi:

1. Aktivoi lähettimet pyörittämällä kampia ja aloita kalibrointi siirtymällä V800:n harjoituksen aloitustilaan.
  2. Pidä pyörä pystysuorassa ja kammet paikoillaan, kunnes kalibrointi on suoritettu loppuun.

Varmista, että kalibrointi suoritetaan oikein:

• Älä kuormita polkimia kalibroinnin aikana.
  • Älä keskeytä kalibrointia.

Kun kalibrointi on valmis, vihreä LED-valo vilkkuu lähettimissä, ja voit aloittaa harjoituksen.