Polar Flow -sovellus ja yhteensopivat laitteet

Jos käytät vanhempaa Polar-tuotetta (Polar Loop, Loop 2, Loop Crystal, A300, M400, M450, M460, V650 tai V800), sinun on rekisteröitävä se Polar Flow ‑verkkopalveluun tietokoneellasi ennen kuin se voidaan yhdistää Polar Flow ‑mobiilisovellukseen.

Polar-laitteet ja mobiilialustat

Polar-laitteet toimivat useimpien nykyaikaisten älypuhelinten kanssa. Vähimmäisvaatimukset ovat:

• iOS-mobiililaitteet, joissa on iOS 12 tai uudempi
  • Android-mobiililaitteet, joissa on Bluetooth 4.0 -tuki ja Android 6 tai uudempi (ota puhelimen valmistajalta selvää puhelimesi kaikista teknisistä tiedoista)

Eri Android- ja iOS-laitteet käsittelevät tuotteissamme ja palveluissamme käytettyä teknologiaa, kuten Bluetooth Low Energy (BLE) -tekniikkaa, sekä eri standardeja ja protokollia hyvin eri tavoin. Tästä syystä yhteensopivuudessa on eroja eri puhelinvalmistajien välillä eikä Polar valitettavasti voi taata, että kaikki toiminnot toimivat kaikilla laitteilla.

iOS Android
A300 x x
A360 x x
A370 x x
Grit X x x
Ignite x x
Polar Loop 2 x x
Polar Loop Crystal x x
M200 x x
M400 x x
M430 x x
M450 x x
M600 x x
Unite x x
V650 x   rajoitettu*
V800 x** x
Vantage M x x
Vantage V x x

*Polar V650:n mobiilisynkronointi on mahdollista vain Android-laitteilla, jotka pystyvät toimimaan vähän energiaa käyttävänä Bluetooth-oheislaitteena ja ilmoittamaan siten läsnäolostaan laitteelle, joka haluaa muodostaa yhteyden. Markkinoilla on tällä hetkellä useita laite- ja ohjelmistoratkaisuja ja valitettavasti emme voi taata, että synkronointi toimii kaikilla tekniset vaatimukset täyttävillä laitteilla.

**Olemme huomanneet ongelmia V800:n synkronoinnissa uusimpien iPhone mallien kanssa. Katso lisätietoja Polar V800:n yhteensopivuus uusien iPhone mallien kanssa