Polar Flow -sovellus ja yhteensopivat laitteet

Luo ensin Polar-tili ja rekisteröi Polar-tuotteesi Polar Flow -verkkopalveluun. Sen jälkeen se voidaan yhdistää Polar Flow -mobiilisovellukseen. Polar A360, A370, M200, M430, Vantage M ja Vantage V voidaan myös rekisteröidä Flow-sovellukseen, ja Polar M600 voidaan rekisteröidä vain sovellukseen.

Polar-laitteet ja mobiilialustat

Polar-laitteet toimivat useimpien nykyaikaisten älypuhelinten kanssa. Vähimmäisvaatimukset ovat:

• iOS-mobiililaitteet, joissa on iOS 10 tai uudempi
  • Android-mobiililaitteet, joissa on Bluetooth 4.0 -tuki ja Android 4.4 tai uudempi (ota puhelimen valmistajalta selvää puhelimesi kaikista teknisistä tiedoista)

Eri Android-laitteet käsittelevät tuotteissamme ja palveluissamme käytettyä teknologiaa, kuten Bluetooth Low Energy (BLE) -tekniikkaa, sekä eri standardeja ja protokollia hyvin eri tavoin. Tästä syystä yhteensopivuudessa on eroja eri puhelinvalmistajien välillä eikä Polar valitettavasti voi taata, että kaikki toiminnot toimivat kaikilla laitteilla.

iOS Android
A300 x x
A360 x x
A370 x x
Polar Loop x x
Polar Loop 2 x x
Polar Loop Crystal x x
M200 x x
M400 x x
M430 x x
M450 x x
M600 x x
V650 x   rajoitettu*
V800 x x
Vantage M x x
Vantage V x x

*Polar V650:n mobiilisynkronointi onnistuu vain Android-laitteilla, jotka täyttävät seuraavat vaatimukset:

• Laitteessa on Android 5.0 tai uudempi.
  • Laite pystyy toimimaan vähän energiaa käyttävänä Bluetooth-oheislaitteena, joka antaa Android-laitteen ilmoittaa läsnäolostaan laitteelle, josta siihen halutaan muodostaa yhteys.

Chat
Chat