Olet täällä: Sensorit > Polar Bluetooth® Smart -poljinnopeussensori

Polar-poljinnopeussensori Bluetooth® Smart

Poljinnopeussensorin yhdistäminen V800-harjoitustietokoneeseen

Varmista, että poljinnopeussensori on asennettu oikein. Lisätietoja poljinnopeussensorin asentamisesta on poljinnopeussensorin käyttöohjeessa.

Poljinnopeussensori voidaan yhdistää V800-harjoitustietokoneeseen kahdella tavalla:

1. Siirry harjoituksen aloitustilaan painamalla START (aloita)-painiketta ajannäyttötilassa.
  2. V800 alkaa etsiä poljinnopeussensoria. Aktivoi sensori pyörittämällä kampea muutaman kerran. Sensorissa vilkkuva punainen valo ilmoittaa, että laite on aktivoitu.
  3. Laitteen ID Yhdistä Polar CAD xxxxxxxx tulee näyttöön. Valitse Kyllä.
  4. Yhdistäminen valmis tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.
  5. Sensori liitetty: tulee näyttöön. Valitse Pyörä 1 tai Pyörä 2. Vahvista painamalla START (aloita)-painiketta.

tai

1. Siirry kohtaan Yleisasetukset > Yhdistä ja synkkaa > Yhdistä muu laite ja paina START (aloita)-painiketta.
  2. V800 alkaa etsiä poljinnopeussensoria. Aktivoi sensori pyörittämällä kampea muutaman kerran. Sensorissa vilkkuva punainen valo ilmoittaa, että laite on aktivoitu.
  3. Kun poljinnopeussensori löytyy, näyttöön tulee teksti Polar CAD xxxxxxxx.
  4. Paina START (aloita)-painiketta. Yhdistetään tulee näyttöön.
  5. Yhdistäminen valmis tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.
  6. Sensori liitetty: tulee näyttöön. Valitse Pyörä 1 tai Pyörä 2. Vahvista painamalla START (aloita)-painiketta.