Olet täällä: Ominaisuudet > GPS > Takaisin alkuun

Takaisin alkuun

Takaisin alkuun -ominaisuus ohjaa sinut takaisin harjoituksesi aloituspisteeseen tai tallentamaasi kohteeseen.

Toimi seuraavasti, kun haluat käyttää Takaisin alkuun -ominaisuutta:

1. Pidä LIGHT (valo)-painiketta painettuna. Pikavalikko tulee näyttöön.
  2. Valitse Kohdeopas päälle. Näyttöön tulee Aseta kohde.
  3. Valitse Aloituspiste (oletus).

Voit vaihtaa kohdetta palaamalla Pikavalikkoon ja valitsemalla Vaihda kohdepistettä. Kohteen vaihtaminen edellyttää, että olet tallentanut vähintään yhden kohteen harjoituksen aikana.

Kun haluat palata aloituspisteeseen:

• Selaa Takaisin alkuun -näkymään.
  • Pidä V800 vaakasuorassa asennossa edessäsi.
  • Pysy liikkeellä, jotta V800 pystyy määrittämään kulkusuuntasi. Nuoli osoittaa harjoituksesi aloituspisteen suuntaan.
  • Pääset takaisin aloituspisteeseen, kun käännyt aina nuolen osoittamaan suuntaan.
  • V800 näyttää myös suuntakoordinaatit ja suoran etäisyyden (linnuntietä) aloituspisteeseesi.

Pidä tuntemattomassa ympäristössä aina myös karttaa mukana siltä varalta, että V800 kadottaa satelliittisignaalin tai sen paristo kuluu loppuun.