Olet täällä: Tärkeitä tietoja > Sykesensorin pariston vaihtaminen

Sykesensorin pariston vaihtaminen

Voit vaihtaa sykesensorin pariston itse noudattamalla huolellisesti seuraavia ohjeita:

Varmista paristoa vaihtaessasi, ettei tiivisterengas ole vahingoittunut. Vahingoittunut tiivisterengas on vaihdettava uuteen. Tiiviste-/paristosettejä on saatavana Polar-jälleenmyyjiltä ja valtuutetuista Polar-huoltopisteistä. Yhdysvalloissa ja Kanadassa tiivisteitä on saatavissa valtuutetuista Polar-huoltopisteistä. Yhdysvalloissa tiivisterengas-/paristosarjoja voi ostaa myös osoitteesta www.shoppolar.com.

Älä tartu uuteen, täyteen ladattuun paristoon samanaikaisesti sen molemmilta puolilta metallisilla tai sähköä johtavilla työkaluilla, kuten pinseteillä. Tämä saattaa aiheuttaa oikosulun paristossa, jolloin se tyhjenee tavallista nopeammin. Oikosulut eivät yleensä vahingoita paristoa, mutta ne voivat vähentää sen varausta ja saattavat lyhentää pariston käyttöikää.

H7

  1. Avaa paristotilan kansi kääntämällä sitä kolikolla vastapäivään OPEN-asentoon.
  2. Aseta paristo (CR 2025) kanteen positiivinen (+) napa kantta vasten. Varmista, että tiivisterengas on urassa. Näin varmistat kannen vesitiiviyden.
  3. Paina kansi takaisin lähetinyksikköön.
  4. Sulje kansi kääntämällä sitä kolikolla myötäpäivään CLOSE-asentoon.

H10

  1. Avaa paristotilan kansi pienellä talttapäisellä työkalulla.
  2. Poista vanha paristo paristotilan kannesta.
  3. Aseta uusi paristo (CR2025) kanteen negatiivinen (-) puoli ulospäin.
  4. Kohdista paristotilan kannessa oleva uloke lähetinyksikössä olevaan uraan ja paina kansi takaisin paikalleen. Kansi napsahtaa kiinni.

Vääränlaisen pariston käyttö aiheuttaa räjähdysvaaran.