Olet täällä: Harjoittelu > Harjoituksen jälkeen

Harjoituksen jälkeen

V800 sekä Flow-sovellus ja -verkkopalvelu antavat välittömän analyysin ja tarkat tiedot harjoittelustasi ja palautumisestasi.

Harjoituksen yhteenveto V800-harjoitustietokoneessa

Saat välittömästi jokaisen harjoituksen jälkeen yhteenvedon harjoituksestasi. Yhteenvedon jälkeen saat myös tiedon siitä, miten harjoitus vaikutti palautumisesi tilaan.

Yhteenvedon sisältämät tiedot riippuvat käytetystä lajiprofiilista ja sensoreista. Näytettäviä tietoja ovat

• harjoituskuormitus ja tarvittava palautumisaika ennen seuraavaa harjoitusta
  • harjoituksen vaikutus
  • harjoituksen aloitusaika ja kesto
  • keski- ja maksiminopeus/-vauhti, matka
  • keski- ja maksimisyke sekä kumulatiiviset sykealueet
  • korkeuden mukaan kompensoitu kalorimäärä ja rasvan osuus poltetuista kaloreista prosentteina,
  • Juoksuindeksi
  • keski- ja maksimiaskeltiheys tai -poljinnopeus
  • keski- ja maksimiaskelpituus
  • maksimikorkeus, nousu ja lasku
  • kierroksen tiedot.

Jos haluat nähdä yhteenvedon myöhemmin, siirry Päiväkirjaan, valitse päivä ja valitse sitten harjoitus, jonka yhteenvedon haluat nähdä.

Yhden lajin yhteenveto

Yhden lajin yhteenvedossa on tarkat tiedot harjoituksesta.

Aloitusaika

Kesto

Matka (näytetään, jos GPS-toiminto on päällä tai Polar-juoksusensori Bluetooth® Smart tai Polar-nopeussensori Bluetooth® Smart on käytössä)

Kisa-aika

Kisan keskinopeus

Näytetään vain, jos kisavauhtitoiminto on käytössä.

Harjoituskuormitus

Palautumistarve harjoituksen jälkeen

Harjoituksen vaikutus

Saat lisätietoja painamalla ALOITA-painiketta.

Näytetään, jos sykesensori on käytössä. Ei näytetä multisport-harjoitusten yhteydessä.

Sykealueet

Näytetään, jos sykesensori on käytössä.

Keskisyke

Maksimisyke

Kalorit

Rasvan osuus kaloreista (%)

Keskinopeus/-vauhti

Maksiminopeus/-vauhti

Juoksuindeksi

Näytetään juoksulajien yhteydessä, jos GPS tai Polar-juoksusensori Bluetooth® Smart on käytössä.

Ka. askeltiheys

Maksimiaskeltiheys

Näytetään, jos Polar-juoksusensori Bluetooth® Smart on käytössä.

Ka. askelpituus

Maksimiaskelpituus

Näytetään, jos Polar-juoksusensori Bluetooth® Smart on käytössä.

Ka. askeltiheys

Maksimipoljinnopeus

Näytetään, jos Polar-poljinnopeussensori Bluetooth® Smart on käytössä.

Enimmäiskorkeus

Nousu

Lasku

Näytetään, jos korkeustoiminto on käytössä.

Kierrokset

Paras kierros

Ka. kierros

Saat lisätietoja painamalla START (aloita)-painiketta.

Automaattiset kierrokset

Paras kierros

Ka. kierros

Saat lisätietoja painamalla START (aloita)-painiketta.

Multisport-harjoituksen yhteenveto

Multisport-harjoituksen yhteenvedossa on yleinen, koko harjoitusta koskeva yhteenveto ja lajikohtaiset yhteenvedot.

Multisport-harjoituksen yhteenveto antaa yleistä tietoa koko harjoituksesta.

Kesto

Matka

Saat lisätietoja koko harjoituksesta painamalla START (aloita)-painiketta. Näet tarkat lajikohtaiset tiedot selaamalla UP (ylös)/DOWN (alas)-painikkeilla ja painamalla START (aloita)-painiketta lajin yhteenvedon kohdalla.

Polar Flow -sovellus

Voit analysoida kunkin harjoituksen tiedot yhdellä silmäyksellä heti harjoituksen jälkeen, kun synkronoit V800-harjoitustietokoneen tiedot Flow-sovellukseen. Flow-sovelluksen avulla näet yhteenvedon harjoitustiedoista ilman Internet-yhteyttä.

Katso lisätietoja kohdasta Polar Flow -sovellus

Polar Flow -verkkopalvelu

Polar Flow -verkkopalvelun avulla voit analysoida harjoituksesi tarkasti ja lukea lisätietoa suorituksestasi. Seuraa edistymistäsi ja jaa parhaat harjoituksesi myös muiden kanssa.

Katso lisätietoja kohdasta Polar Flow -verkkopalvelu