Olet täällä: Aloittaminen > Synkronointi

Synkronointi

Voit siirtää tiedot V800-harjoitustietokoneesta USB-johdon ja FlowSync-ohjelman avulla tai langattomasti Bluetooth Smart® -tekniikan ja Polar Flow -sovelluksen avulla. Tietojen synkronoiminen V800-harjoitustietokoneen sekä Flow-verkkopalvelun ja -sovelluksen välillä edellyttää Polar-tiliä ja FlowSync-ohjelmaa. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start, luo Polar-tili Polar Flow -verkkopalveluun ja lataa ja asenna FlowSync-ohjelma tietokoneeseesi. Lataa Flow-sovellus matkapuhelimeesi App Store- tai Google Play -kaupasta.

Muista synkronoida V800, verkkopalvelu ja mobiilisovellus, niin tietosi pysyvät aina ajan tasalla.

Synkronointi Flow App -sovelluksen kanssa

Varmista ennen synkronointia, että

• sinulla on Polar-tili ja FlowSync-ohjelma
  • olet rekisteröinyt V800-harjoitustietokoneesi Flow-verkkopalveluun ja synkronoinut tiedot FlowSync-ohjelman avulla vähintään kerran
  • mobiililaitteessasi on Bluetooth päällä ja laite ei ole lentotilassa
  • olet yhdistänyt V800-harjoitustietokoneen ja matkapuhelimesi. Lisätietoja saat kohdasta Yhdistäminen

Tiedot voi synkronoida kahdella tavalla:

1. Kirjaudu Flow-sovellukseen ja pidä V800-harjoitustietokoneen BACK (takaisin)-painiketta painettuna.
  2. Muodostetaan yhteyttä laitteeseen tulee näyttöön. Sen jälkeen näyttöön tulee teksti Muodostetaan yhteyttä sovellukseen.
  3. Synkronointi suoritettu tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

tai

1. Kirjaudu Flow-sovellukseen ja siirry kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Yhdistä ja synkkaa > Synkronoi tiedot ja paina V800-harjoitustietokoneen START (aloita)-painiketta.
  2. Muodostetaan yhteyttä laitteeseen tulee näyttöön. Sen jälkeen näyttöön tulee teksti Muodostetaan yhteyttä sovellukseen.
  3. Synkronointi suoritettu tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

Kun synkronoit V800-harjoitustietokoneen ja Flow-sovelluksen, myös harjoitus- ja aktiivisuustietosi synkronoituvat Internet-yhteyden välityksellä Flow-verkkopalveluun.

Tukitietoa ja lisätietoja Polar Flow -sovelluksen käytöstä on osoitteessa www.polar.com/fi/tuki/flow_app

Synkronointi Flow-verkkopalveluun FlowSync-ohjelman avulla

Tietojen synkronointi Flow-verkkopalveluun edellyttää FlowSync-ohjelmaa. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja lataa ja asenna ohjelma ennen synkronointia.

1. Liitä USB-johto tietokoneeseen ja napsauta liitin V800-harjoitustietokoneeseen. Varmista, että FlowSync-ohjelma on käynnissä.
  2. FlowSync-ikkuna avautuu ja synkronointi alkaa.
  3. Valmis tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

Polar FlowSync -ohjelma siirtää tiedot V800-harjoitustietokoneesta Polar Flow -verkkopalveluun ja synkronoi muuttuneet asetukset, kun liität V800-harjoitustietokoneen tietokoneeseen. Jos synkronointi ei käynnisty automaattisesti, voit käynnistää FlowSync-ohjelman työpöydän kuvakkeesta (Windows) tai sovelluskansiosta (Mac OS X). Jos laiteohjelmistoon on saatavilla päivitys, FlowSync ilmoittaa siitä ja kehottaa sinua asentamaan päivityksen.

Jos muutat asetuksia Flow-verkkopalvelussa V800-harjoitustietokoneen ollessa liitettynä tietokoneeseen, voit siirtää asetukset harjoitustietokoneeseen painamalla FlowSync-ohjelman synkronointipainiketta.

Tukitietoa ja lisätietoja Flow-verkkopalvelun käytöstä on osoitteessa www.polar.com/fi/tuki/flow

Tukitietoa ja lisätietoja FlowSync-ohjelman käytöstä on osoitteessa www.polar.com/fi/tuki/FlowSync