Olet täällä: Asetukset > Yleisasetukset

Yleisasetukset

Näet yleisasetukset ja voit muuttaa niitä kohdassa Asetukset > Yleisasetukset.

Yleisasetuksissa on seuraavat toiminnot:

• Yhdistä ja synkkaa
  • Lentotila
  • Näppäinäänet
  • Näppäinlukko
  • Napautusherkkyys
  • Yksiköt
  • Kieli
  • Pidän tuotetta
  • Harjoitusnäkymän väri
  • Tietoja tuotteesta

Yhdistä ja synkkaa

• Yhdistä uusi laite: Yhdistä V800-harjoitustietokoneeseen sykesensoreita, juoksusensoreita, pyöräilysensoreita ja mobiililaitteita.
  • Yhdistetyt laitteet: Näet kaikki laitteet, jotka on yhdistetty V800-harjoitustietokoneeseen. Laitteita voivat olla sykesensorit, juoksusensorit, pyöräilysensorit ja mobiililaitteet.
  • Synkronointitiedot: Tietojen synkronointi Flow -sovelluksen kanssa. Synkronointitiedot tulee näyttöön, kun olet yhdistänyt mobiililaitteen V800-harjoitustietokoneeseen.

Lentotila

Valitse Päällä tai Pois päältä.

Lentotila poistaa laitteen kaiken langattoman tiedonsiirron käytöstä. Se voi edelleen mitata aktiivisuutta, mutta sitä ei voi käyttää harjoitteluun sykesensorin kanssa. Tietoja ei myöskään voi synkronoida Polar Flow -mobiilisovellukseen, koska Bluetooth® Smart ei ole käytössä.

Näppäinäänet

Aseta näppäinäänet Päälle tai Pois päältä.

Huomaa, että asetus ei vaikuta harjoitusääniin. Harjoitusääniä muokataan lajiprofiiliasetuksista. Lisätietoja saat kohdasta Lajiprofiiliasetukset

Näppäinlukko

Valitse Manuaalinen lukitus tai Automaattinen lukitus. Jos valitset Manuaalisen lukituksen, voit lukita painikkeet manuaalisesti Pikavalikosta. Jos valitset Automaattisen lukituksen, näppäimet lukittuvat automaattisesti 60 sekunnin kuluttua.

Napautustoiminto on käytettävissä näppäinlukon ollessa päällä.

Ajannäyttötilan napautusherkkyys

Valitse Pois päältä, Kevyt napautus, Normaali napautus, Voimakas napautus tai Hyvin voimakas napautus. Määritä, miten kovasti näyttöä on napautettava napautustoimintoja käytettäessä.

Yksiköt

Valitse metriset (kg, cm, °C) tai brittiläiset yksiköt (lb, ft, °F). Määritä painon, pituuden, matkan, nopeuden ja lämpötilan yksiköt.

Kieli

V800-laitteen ainoa oletuskieli on englanti. Muita kieliä voi lisätä Flow-verkkopalvelun kautta. Jos haluat lisätä toisen kielen, siirry osoitteeseen polar.com/flow ja kirjaudu sisään. Napsauta oikeassa yläkulmassa näkyvää nimeäsi/profiilikuvaasi, valitse Tuotteet ja sitten V800:n Asetukset. Valitse luettelosta haluamasi kieli ja synkronoi V800. Valittavissa ovat seuraavat kielet: Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Português, 简体中文, Suomi tai Svenska.

Pidän tuotetta

Pidän tuotetta : Valitse Vasen käsi tai Oikea käsi.

Harjoitusnäkymän väri

Valitse Tumma tai Vaalea. Vaihda harjoitusnäkymän väriä. Kun Vaalea on valittuna, harjoitusnäkymän tausta on vaalea ja kirjaimet ja numerot ovat tummia. Kun Tumma on valittuna, harjoitusnäkymän tausta on tumma ja kirjaimet ja numerot ovat vaaleita.

Tietoja tuotteesta

Voit tarkistaa V800-harjoitustietokoneen ID:n sekä laiteohjelmistoversion ja laitemallin.