Olet täällä: Polar Flow > Polar Flow -verkkopalvelu > Suosikit

Suosikit

Voit tallentaa suosikkireittisi ja harjoitustavoitteesi Flow-verkkopalvelussa Suosikkeihin, jotta voit hallita niitä. V800-harjoitustietokoneessa voi olla kerralla enintään 20 suosikkia. Flow-verkkopalvelussa suosikkien määrää ei ole rajoitettu. Jos sinulla on yli 20 suosikkia Flow-verkkopalvelussa, ensimmäiset 20 siirretään V800-harjoitustietokoneeseesi synkronoinnin yhteydessä.

Voit muuttaa suosikkien järjestystä vetämällä ja pudottamalla. Valitse siirrettävä suosikki ja vedä se haluamaasi kohtaan luettelossa.

Reitin lisääminen Suosikkeihin

1. Avaa reitti näytettäväksi ja napsauta kartan oikeassa alakulmassa olevaa suosikkikuvaketta.
  2. Nimeä reitti ja valitse Tallenna.
  3. Reitti lisätään suosikkeihin.

Harjoitustavoitteen lisääminen Suosikkeihin

1. Kun olet luonut harjoitustavoitteen, napsauta sivun oikeassa alakulmassa olevaa suosikkikuvaketta.
  2. Nimeä tavoite ja valitse Tallenna.
  3. Tavoite lisätään suosikkeihin.

tai

1. Avaa olemassa oleva harjoitustavoite Päiväkirjasta ja napsauta sivun oikeassa alakulmassa olevaa suosikkikuvaketta.
  2. Nimeä tavoite ja valitse Tallenna.
  3. Tavoite lisätään suosikkeihin.

Suosikin muokkaaminen

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa näkyvää suosikkikuvaketta. Kaikki suosikkireittisi ja -harjoitustavoitteesi näytetään.
  2. Valitse haluamasi suosikki.
  • Reitit: reitin nimen voi muuttaa, mutta kartalla näkyvää reittiä ei voi muokata.
  • Harjoitustavoitteet: muuta tavoitteen nimeä tai valitse oikeasta alakulmasta Muokkaa ja muokkaa tavoitetta.

Suosikin poistaminen

Poista suosikki napsauttamalla poistettavan reitin tai harjoitustavoitteen oikeassa yläkulmassa olevaa X-merkkiä.