Olet täällä: Aloittaminen > Akun lataaminen

Akun lataaminen

Kun olet ottanut V800-harjoitustietokoneen pakkauksesta, sen akku on ladattava. Anna V800-harjoitustietokoneen akun latautua täyteen, ennen kuin otat sen käyttöön ensimmäisen kerran.

V800-harjoitustietokoneessa on sisäinen, ladattava akku. Lataa se tuotepakkauksessa toimitetun USB-johdon avulla tietokoneesi USB-portista. Voit ladata akun myös seinäpistokkeesta. Seinäpistokkeesta lataaminen edellyttää USB-sovitinta (ei sisälly tuotepakkaukseen). Jos käytät vaihtovirtasovitinta, varmista, että sovittimessa on merkintä "output 5Vdc 0.5A - 2A max". Käytä vain vaihtovirtasovitinta, joka on hyväksytty asianmukaisesti (merkintä "LPS", "Limited Power Supply" tai "UL listed"). Älä lataa akkua alle -10 °C:n tai yli +50 °C:n lämpötiloissa.

Voit ladata akun seinäpistorasiasta. Seinäpistorasiasta lataaminen edellyttää USB-sovitinta (ei sisälly tuotepakkaukseen). Jos käytät USB-virtasovitinta, varmista, että sovittimessa on merkintä ”output 5Vdc” ja että sen antama virta on vähintään 500 mA. Käytä vain asianmukaisesti hyväksyttyä USB-virtasovitinta (merkintä ”LPS”, ”Limited Power Supply”, "UL listed” tai ”CE”).

Älä lataa Polar-tuotteita 9 voltin laturilla, sillä sen käyttö voi vahingoittaa Polar-tuotetta.

  1. Napsauta USB-liitin V800-harjoitustietokoneeseen.
  2. Liitä johdon toinen pää tietokoneen USB-porttiin.
  3. Ladataan tulee näyttöön.
  4. Kun V800 on latautunut täyteen, Lataus suoritettu tulee näyttöön.

Varmista, että USB-liitin napsahtaa tukevasti paikalleen ja että USB-liittimen ja V800-harjoitustietokoneen Polar-logot ovat samaan suuntaan.

Akun kesto

Jatkuvassa käytössä Ajannäyttötilassa päivittäisen aktiivisuuden seurannalla
GPS-tallennuksen asetuksen ollessa Hyvä tarkkuus ja sykkeenmittauksen ollessa käytössä: enintään 13 tuntia 30 päivää
GPS-tallennuksen asetuksen ollessa Keskitason tarkkuus ja sykkeenmittauksen ollessa käytössä: enintään 20 tuntia
GPS:n virransäästötilassa ja sykkeenmittauksella: enintään 50 tuntia
Ilman GPS-tallennusta, sykkeenmittauksella: enintään 100 tuntia

Akun kestoon vaikuttavat monet tekijät, kuten harjoitustietokoneen käyttöympäristön lämpötila, käyttämäsi toiminnot ja sensorit sekä akun ikä. Kestoaika lyhenee merkittävästi lämpötilan laskiessa reilusti nollan alapuolelle. Harjoitustietokoneen pitäminen päällystakin alla auttaa pitämään sen lämpimämpänä, mikä pidentää akun kestoa.

Ilmoitukset heikosta varauksesta

Akun varaus heikko. Lataa akku

Akun varaus on heikko. Lataa V800.

 

Lataa ennen harjoitusta

Varaus ei riitä harjoituksen tallentamiseen. Uuden harjoituksen voi aloittaa vasta, kun V800 on ladattu.

 

 

Jos näyttö on tyhjä, akku on tyhjentynyt ja V800 on siirtynyt lepotilaan. Lataa V800. Jos akku on tyhjentynyt kokonaan, latausanimaation ilmestyminen näyttöön voi kestää hetken.