Olet täällä: Aloittaminen > Perusasetukset

Perusasetukset

Varmista paras hyöty V800:sta ja siirry osoitteeseen flow.polar.com/start, jossa on helpot ohjeet V800:n asetusten määrittämiseen, viimeisimmän laiteohjelmiston lataamiseen ja Flow-verkkopalvelun käyttöönottoon. Jos sinulla on jo Polar-tili, Flow-verkkopalvelua varten ei tarvitse luoda uutta tiliä. Voit kirjautua palveluun samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla, joita käytät esimerkiksi polarpersonaltrainer.com-palvelussa.

Kun olet ladannut V800:n akun, on aika määrittää perusasetukset. Saat tarkimmat ja henkilökohtaisimmat tiedot harjoituksistasi, kun määrität tarkasti fyysiset asetuksesi, kuten harjoittelutaustasi, ikäsi, painosi ja sukupuolesi. Nämä kaikki vaikuttavat kalorien laskentaan, harjoituskuormitukseen ja muihin Smart Coaching -ominaisuuksiin.

Choose language tulee näyttöön. Valitse English painamalla Start.

Jos valitset muun kielen kuin englannin (English), sinut ohjataan osoitteeseen polar.com/flow, josta saat kielen. Kun otat V800:n käyttöön Flow-verkkopalvelun avulla, voit lisätä toisen kielen asetusten määrityksen yhteydessä. Jos haluat lisätä toisen kielen myöhemmin, siirry osoitteeseen polar.com/flow ja kirjaudu sisään. Napsauta oikeassa yläkulmassa näkyvää nimeäsi/profiilikuvaasi, valitse Tuotteet ja sitten V800:n asetukset. Valitse luettelosta haluamasi kieli ja synkronoi V800. Valittavissa ovat seuraavat kielet: Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Português, 简体中文, Suomi tai Svenska.

Jos valitset englannin, Määritä Polar V800 -laitteen asetukset tulee näyttöön. Määritä seuraavat tiedot ja vahvista kukin valinta painamalla Aloita-painiketta. Jos haluat palata takaisin ja muuttaa asetusta, paina Takaisin-painiketta, kunnes haluamasi asetus tulee näyttöön.

  1. Ajan esitystapa: Valitse 12 h tai24 h. Jos valitset 12 h, valitse AM tai PM. Aseta sitten kellonaika.
  2. Päivämäärä: Syötä päivämäärä.
  3. Yksiköt: Valitse metriset (kg, cm, °C) tai brittiläiset yksiköt (lb, ft, °F).
  4. Pidän tuotetta : Valitse Vasen käsi tai Oikea käsi.
  5. Paino: Syötä painosi.
  6. Pituus: Syötä pituutesi.
  7. Syntymäaika: Syötä syntymäaikasi.
  8. Sukupuoli: Valitse Mies tai Nainen.
  9. Harjoittelutausta: Satunnainen (0-1 t/vko), Säännöllinen (1-3 t/vko), Aktiivi (3-5 t/vko), Huippuaktiivi (5-8 t/vko), Puoliammattim. (8-12 t/vko), Ammattimainen (12+ t/vko).
  10. Valmiina! tulee näyttöön, kun olet määrittänyt asetukset. Tämän jälkeen V800 siirtyy ajannäyttötilaan.