Olet täällä: Aloittaminen > Esittely

Polar V800:n käyttöohje

Onnittelut V800-harjoitustietokoneen valinnasta! GPS- ja Smart Coaching -toiminnoilla sekä ympärivuorokautisella aktiivisuuden mittauksella varustettu V800 on suunniteltu auttamaan vaativia urheilijoita saavuttamaan tavoitteensa. Saat yhteenvedon harjoituksestasi heti harjoituksen jälkeen Flow-sovelluksen avulla. Lisäksi voit suunnitella ja analysoida harjoitteluasi tarkasti Flow-verkkopalvelussa.

Tutustu uuteen harjoituskumppaniisi tämän käyttöohjeen avulla. Osoitteessa support.polar.com/fi/tuki/V800 on videotutoriaaleja ja tämän käyttöohjeen viimeisin versio.

V800

Tarkkaile harjoitustietojasi, kuten sykettä, nopeutta, matkaa ja reittiä, sekä kaikkia arkipäivän aktiviteettejasi.

H7-sykesensori*

Tuo tarkka reaaliaikainen sykkeesi V800-harjoitustietokoneeseen harjoituksen aikana, myös uidessasi. Syketietoja käytetään harjoituksen analysoinnissa.

USB-johto

USB-johdon avulla ladataan akku ja synkronoidaan tiedot V800-harjoitustietokoneen ja Polar Flow -verkkopalvelun välillä FlowSync-ohjelman avulla.

Polar Flow -sovellus

Näet harjoitustiedot yhdellä silmäyksellä jokaisen harjoituksen jälkeen. Flow-sovellus synkronoi harjoitustiedot langattomasti Polar Flow -verkkopalveluun. Voit ladata sovelluksen App Store- tai Google Play -kaupasta.

Polar FlowSync -ohjelma

FlowSync-ohjelmalla voit synkronoida tiedot V800-harjoitustietokoneen ja Flow-verkkopalvelun välillä USB-johdon avulla. Lataa ja asenna Polar FlowSync -ohjelma osoitteesta https://flow.polar.com/start.

Polar Flow -verkkopalvelu

Suunnittele ja analysoi harjoituksesi tarkasti ja lue lisätietoja suorituksestasi osoitteesta polar.com/flow

*Sisältyy vain V800 ja sykesensori -tuotepaketteihin. Jos hankkimassasi tuotepaketissa ei ollut sykesensoria, ei hätää: voit hankkia sen myöhemmin.