Olet täällä: Aloittaminen > Yhteensopivat sensorit

Yhteensopivat sensorit

Paranna kokemustasi ja perehdy syvällisemmin suoritukseesi Bluetooth® Smart -sensoreiden avulla.

Polar-juoksusensori Bluetooth® Smart

Juoksusensori Bluetooth® Smart on tarkoitettu juoksijoille, jotka haluavat parantaa tekniikkaansa ja suorituskykyään. Se näyttää nopeus- ja matkatiedot niin juoksumatolla kuin mutaisimmalla maastoreitillä juostessasi.

• Mittaa jokaisen askeleesi sekä näyttää juoksunopeuden ja -matkan.
  • Auttaa parantamaan juoksutekniikkaa näyttämällä askeltiheyden ja askelpituuden.
  • Mahdollistaa hyppytestien tekemisen.
  • Pieni sensori kiinnittyy tukevasti kengännauhoihin.
  • Iskun- ja vedenkestävä sensori selviytyy rankimmastakin juoksulenkistä.

Polar-nopeussensori Bluetooth® Smart

Monet tekijät voivat vaikuttaa pyöräilynopeuteen. Kunto on yksi niistä, mutta myös sääolosuhteilla ja tien pinnalla on valtava merkitys. Aerodynaaminen nopeussensori on edistyksellisin tapa mitata, miten nämä tekijät vaikuttavat nopeuteesi.

• Mittaa hetkellistä, keskimääräistä ja maksimaalista nopeutta.
  • Seuraa edistymistäsi ja suorituskykysi parantumista keskinopeuden perusteella.
  • Kevyt mutta kestävä ja helppo asentaa.

Polar-poljinnopeussensori Bluetooth® Smart

Langaton poljinnopeussensorimme on käytännöllisin tapa mitata pyörälenkin tietoja. Se mittaa reaaliaikaista, keskimääräistä ja maksimaalista poljinnopeutta kierroksina minuutissa, joten voit verrata pyörälenkkisi tekniikkaa aiempiin lenkkeihisi.

• Parantaa pyöräilytekniikkaasi ja havaitsee ihanteellisen poljinnopeutesi.
  • Häiriöttömät poljinnopeustiedot auttavat arvioimaan omaa suorituskykyäsi.
  • Aerodynaaminen ja kevyt.

Polar LOOK Kéo Power

Kehitä pyöräilytekniikkaasi ja suorituskykyäsi. Kunnianhimoisille pyöräilijöille ihanteellisesti sopiva järjestelmä käyttää Bluetooth® Smart -teknologiaa ja kuluttaa vain vähän energiaa.

• Antaa välitöntä palautetta mittaamalla tehontuottoa tarkasti watteina.
  • Näyttää vasemman ja oikean jalan tasapainon sekä hetkellisen ja keskimääräisen poljinnopeuden.
  • Näyttää voimavektoritoiminnon avulla, miten käytät voimaa suhteessa polkimeen.
  • Helppo ottaa käyttöön ja vaihtaa pyörästä toiseen.