Olet täällä: Tärkeitä tietoja > V800-harjoitustietokoneen huoltaminen

V800-harjoitustietokoneen huoltaminen

Muiden elektronisten laitteiden tapaan myös Polar V800 -harjoitustietokonetta on käsiteltävä huolellisesti. Seuraavat ehdotukset auttavat täyttämään takuun vaatimukset ja nauttimaan tuotteesta monien vuosien ajan.

V800

Pidä harjoitustietokone puhtaana. Pyyhi lika harjoitustietokoneesta kostealla paperipyyhkeellä. Älä pese harjoitustietokonetta painepesurilla, jotta se pysyy vesitiiviinä. Älä käytä puhdistamiseen alkoholia tai hankaavia materiaaleja, kuten teräsvillaa tai puhdistuskemikaaleja.

Tarkista aina harjoitustietokoneen USB-portin käyttämisen jälkeen, onko liittimessä hiuksia, pölyä tai muuta likaa. Poista mahdollinen lika pyyhkimällä liitäntänastat kevyesti kuivalla puhdistusliinalla (samanlaisella, jolla puhdistetaan lasipintoja). Hiukset, pöly ja muu lika voidaan poistaa liittimen kolosta hammastikulla. Huuhtele USB-liitin haalealla vedellä jokaisen harjoituksen jälkeen.

Kosteuden ja kovan hankauksen vaikutuksesta vaatteista voi irrota tummaa väriä, joka saattaa värjätä sinistä V800-laitetta.

Käyttölämpötila on -10 °C ... +50 °C

Sykesensori

Lähetinyksikkö: Irrota lähetinyksikkö kiinnitysvyöstä jokaisen käyttökerran jälkeen ja kuivaa lähetinyksikkö pehmeällä pyyhkeellä. Puhdista lähetinyksikkö tarvittaessa miedolla saippua-vesiliuoksella. Älä käytä puhdistamiseen alkoholia tai hankaavia materiaaleja (kuten teräsvillaa tai puhdistuskemikaaleja).

Kiinnitysvyö: Huuhtele kiinnitysvyö juoksevan veden alla jokaisen käyttökerran jälkeen ja ripusta se kuivumaan. Puhdista kiinnitysvyö tarvittaessa hellävaraisesti miedolla saippua-vesiliuoksella. Älä käytä kosteuttavia saippuoita, sillä niistä voi jäädä jäämiä kiinnitysvyöhön. Älä liota, silitä, kuivapese, äläkä käytä valkaisuainetta. Älä venytä kiinnitysvyötä tai taivuta sen elektrodipintoja jyrkästi.

Pesuohjeet ovat kiinnitysvyön lapussa.

Juoksusensori Bluetooth® Smart, nopeussensori Bluetooth® Smart ja poljinnopeussensori Bluetooth® Smart

Puhdista sensorit miedolla saippua-vesiliuoksella ja huuhtele puhtaalla vedellä. Älä pese sensoreita painepesurilla, jotta ne pysyvät vesitiiviinä. Älä upota nopeussensoria, poljinnopeussensoria tai juoksusensoria veteen. Älä käytä puhdistamiseen alkoholia tai hankaavia materiaaleja (kuten teräsvillaa tai puhdistuskemikaaleja). Vältä sensoreihin kohdistuvia kovia iskuja, sillä ne voivat vaurioittaa sensoriyksiköitä.

Säilyttäminen

Säilytä harjoitustietokone ja sensorit viileässä ja kuivassa paikassa. Älä säilytä niitä kosteassa, hengittämättömässä (muovikassissa tai urheilukassissa) tai sähköä johtavassa materiaalissa (märkä pyyhe). Älä jätä harjoitustietokonetta pitkäksi aikaa suoraan auringonpaisteeseen esimerkiksi autoon tai pyörän pidikkeeseen.

On suositeltavaa pitää harjoitustietokone osittain tai täysin ladattuna. Akun varaus purkautuu hitaasti säilytyksen aikana. Jos aiot säilyttää harjoitustietokonetta käyttämättömänä useiden kuukausien ajan, on suositeltavaa ladata akku muutaman kuukauden välein. Tämä pidentää akun käyttöikää.

Kuivaa ja säilytä kiinnitysvyö ja lähetinyksikkö erillään. Tämä pidentää sykesensorin pariston käyttöikää. Säilytä sykesensori viileässä ja kuivassa paikassa. Hapettumisen välttämiseksi sykesensoria ei kannata säilyttää märkänä esimerkiksi hengittämättömästä materiaalista valmistetussa urheilukassissa. Älä jätä sykesensoria pitkäksi aikaa suoraan auringonpaisteeseen.

Huolto

Suosittelemme, että tuotetta huolletaan sen kahden vuoden takuuaikana ainoastaan valtuutetuissa Polar-huoltopisteissä. Takuu ei kata valtuuttamattomasta huollosta johtuvia suoria tai välillisiä vahinkoja. Lisätietoja on kohdassa Rajoitettu kansainvälinen Polar-takuu.

Kaikkien Polar-huoltopisteiden yhteystiedot löydät osoitteesta www.polar.com/fi/tuki ja maakohtaisilta sivustoilta.

Polar-tilin käyttäjätunnuksena on aina oma sähköpostiosoitteesi. Sama käyttäjänimi ja salasana toimivat Polar-tuotteiden rekisteröinnissä, Polar Flow -verkkopalvelussa ja -sovelluksessa, Polar-keskustelupalstalla ja uutiskirjeen rekisteröinnissä.