Olet täällä: Asetukset > Laiteohjelmistopäivitys

Laiteohjelmistopäivitys

V800-harjoitustietokoneen laiteohjelmisto voidaan päivittää. Kun uusi laiteohjelmistopäivitys on saatavana, FlowSync ilmoittaa siitä liittäessäsi V800-harjoitustietokoneesi tietokoneeseen USB-johdolla. Laiteohjelmistopäivitykset ladataan USB-johdon ja FlowSync-ohjelman avulla. Myös Flow-sovellus ilmoittaa, kun uusi laiteohjelmisto on saatavana.

Laiteohjelmistopäivityksillä parannetaan V800:n toimintaa. Varmista V800:n ihanteellinen toiminta päivittämällä laiteohjelmisto aina, kun uusi versio on saatavilla. Päivityksiin voi sisältyä esimerkiksi olemassa olevien toimintojen parannuksia, täysin uusia toimintoja tai vikojen korjauksia.

Laiteohjelmiston päivittäminen

Laiteohjelmiston päivittäminen edellyttää

• tiliä Flow-verkkopalvelussa
  • FlowSync-ohjelmaa
  • V800-harjoitustietokoneen rekisteröintiä Flow-verkkopalveluun.

Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start, luo Polar-tili Polar Flow -verkkopalveluun ja lataa ja asenna FlowSync-ohjelma tietokoneeseesi.

Päivitä laiteohjelmisto seuraavasti:

1. Napsauta USB-liitin V800-harjoitustietokoneeseen ja liitä johdon toinen pää tietokoneeseen.
  2. FlowSync alkaa synkronoida tietoja.
  3. Synkronoinnin jälkeen saat kehotuksen päivittää laiteohjelmisto.
  4. Valitse Kyllä. Uusi laiteohjelmisto asennetaan, ja V800 käynnistyy uudelleen.

V800-harjoitustietokoneessa olevat tiedot synkronoidaan Flow-verkkopalveluun ennen laiteohjelmiston päivittämistä. Näin tiedot eivät katoa päivityksen yhteydessä.