Olet täällä: Ominaisuudet > Avovesiuinti

Avovesiuinti

Avovesiuinti-profiililla saat vapaauinnin uintitilastot myös avovesiuinnista. Kun profiili on käytössä, V800 tallentaa uimasi matkan, vauhtisi, vapaauinnin vetotiheyden ja reittisi. Reitti tallennetaan GPS:n avulla, ja näet sen Flow-sovelluksessa ja -verkkopalvelussa harjoituksen jälkeen.

Jotta tiedot olisivat mahdollisimman tarkkoja, varmista, että olet määrittänyt, kummassa kädessä pidät V800-laitetta. Tämä määritetään V800:n kohdassa Yleisasetukset.

Uintitekniikat

Vapaauinti on ainoa tekniikka, jonka avovesiuintiprofiili tunnistaa.

Vauhti ja matka

V800 laskee uintilenkkisi vauhdin ja matkan GPS:n avulla.

Vetotiheys

Vetotiheys (kuinka monta vetoa uit minuutissa) lasketaan vapaauinnista.

Avovesiuintiharjoituksen aloittaminen

1. Siirry harjoituksen aloitustilaan painamalla ALOITA-painiketta ajannäyttötilassa ja selaa Avovesiuinti-profiiliin.
  2. Aloita harjoituksen tallentaminen painamallaALOITA.

Uinnin aikana

Uinnin aikana näytössä näytetään seuraavat tiedot:

• Matka
  • Vauhti
  • Aika
  • Vetotiheys (vapaauinti)
  • Syke ja sykealueet

Voit muokata näytössä näytettäviä tietoja Flow-verkkopalvelun lajiprofiiliosiossa.

Uinnin jälkeen

V800:n harjoitusyhteenvedossa näet seuraavat tiedot:

• Uintiaika
  • Keski- ja maksimisyke (jos käytössä on H7-sykesensori)
  • Keski- ja maksimivauhti (vauhti / 100 metriä tai vauhti / 100 jaardia)
  • Vapaauinnin keskimääräinen ja maksimaalinen vetotiheys
  • Matka

Harjoituksen jälkeen voit tarkastella reittiäsi kartalla ja uinnin yksityiskohtaisia tietoja Flow-sovelluksessa ja -verkkopalvelussa.