Olet täällä: Aloittaminen > Yhdistäminen

Yhdistäminen

Ennen uuden sykesensorin, juoksusensorin, pyöräilysensorin tai mobiililaitteen (älypuhelin, taulutietokone) käyttöönottoa laite on yhdistettävä V800-harjoitustietokoneeseen. Yhdistäminen kestää vain muutaman sekunnin, ja sen avulla varmistetaan, että V800 ottaa vastaan vain omien sensoriesi ja laitteidesi signaaleja. Lisäksi se mahdollistaa häiriöttömän ryhmäharjoittelun. Suorita yhdistäminen kotona ennen tapahtumiin tai kilpailuihin osallistumista, jotta tiedonsiirto ei häiritse toimintoa.

Sykesensorin yhdistäminen V800-harjoitustietokoneeseen

Sykesensori voidaan yhdistää V800-harjoitustietokoneeseen kahdella tavalla:

1. Pue sykesensori yllesi ja siirry harjoituksen aloitustilaan painamalla START (aloita) ajannäyttötilassa.
  2. Yhdistä koskettamalla sensoria V800:lla tulee näyttöön. Kosketa V800-harjoitustietokonetta sykesensorilla ja odota, kunnes se löytyy.
  3. Laitteen ID Yhdistä Polar H7 xxxxxxxx tulee näyttöön. Valitse Kyllä.
  4. Yhdistäminen valmis tulee näyttöön, kun yhdistäminen on suoritettu loppuun.

tai

1. Siirry kohtaan Yleisasetukset > Yhdistä ja synkkaa > Yhdistä muu laite ja paina START (aloita)-painiketta.
  2. V800 alkaa etsiä sykesensoria.
  3. Kun sykesensori löytyy, laitteen ID Polar H7 xxxxxxxx tulee näyttöön.
  4. Paina START (aloita)-painiketta. Yhdistetään tulee näyttöön.
  5. Yhdistäminen suoritettu tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

Juoksu-, nopeus- tai poljinnopeussensorin yhdistäminen V800-harjoitustietokoneeseen

Ennen kuin yhdistät juoksusensorin, poljinnopeussensorin tai nopeussensorin, varmista, että sensorit on asennettu oikein. Lisätietoja sensoreiden asentamisesta on niiden käyttöohjeissa.

Sensori voidaan yhdistää V800-harjoitustietokoneeseen kahdella tavalla:

1. Siirry harjoituksen aloitustilaan painamalla START (aloita)-painiketta ajannäyttötilassa.
  2. V800 alkaa etsiä sensoria.

• Juoksusensori: Kosketa juoksusensoria V800-harjoitustietokoneella ja odota sensorin löytymistä.
    • Poljinnopeussensori: Aktivoi sensori pyörittämällä kampea muutaman kerran. Sensorissa vilkkuva punainen valo ilmoittaa, että laite on aktivoitu.
    • Nopeussensori: Aktivoi sensori pyörittämällä rengasta muutaman kerran. Sensorissa vilkkuva punainen valo ilmoittaa, että laite on aktivoitu.
  3. Laitteen ID Yhdistä Polar RUN/CAD/SPD xxxxxxxx tulee näyttöön. Valitse Kyllä.
  4. Yhdistäminen valmis tulee näyttöön, kun yhdistäminen on suoritettu loppuun.

tai

1. Siirry kohtaan Yleisasetukset > Yhdistä ja synkkaa > Yhdistä muu laite ja paina START (aloita)-painiketta.
  2. V800 alkaa etsiä sensoria.
  3. Kun sensori löytyy, laitteen ID Polar RUN/CAD/SPD  xxxxxxxx tulee näyttöön.
  4. Paina START (aloita)-painiketta. Yhdistetään tulee näyttöön.
  5. Yhdistäminen suoritettu tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

Lisätietoja tietyn sensorin yhdistämisestä on kohdassa Sensorit

Yhdistä Polar Balance Scale ja V800

Polar Balance -vaaka voidaan yhdistää V800-laitteeseen kahdella tavalla:

1. Astu vaa’alle. Painosi näkyy näytössä.
  2. Piippauksen jälkeen vaa’an Bluetooth-kuvake alkaa vilkkua. Se tarkoittaa, että yhteys on käytössä. Vaaka ja V800 voidaan nyt yhdistää.
  3. Pidä V800:n TAKAISIN-painiketta painettuna 2 sekunnin ajan ja odota, kunnes näyttöön tulee ilmoitus yhdistämisen valmistumisesta.

tai

1. Siirry kohtaan Yleisasetukset > Yhdistä ja synkronoi > Yhdistä muu laite ja paina ALOITA-painiketta.
  2. V800 alkaa etsiä vaakaa.
  3. Astu vaa’alle. Painosi näkyy näytössä.
  4. Kun vaaka löytyy, laitteen ID Polar scale xxxxxxxx tulee V800:n näyttöön.
  5. Paina ALOITA-painiketta. Yhdistetään tulee näyttöön.
  6. Yhdistäminen valmis tulee näyttöön, kun yhdistäminen on suoritettu loppuun.

Vaaka voidaan yhdistää seitsemään eri Polar-laitteeseen. Jos yhdistettyjen laitteiden määrä ylittää seitsemän, ensimmäisenä yhdistetyn laitteen yhteys poistetaan ja korvataan uudella.

Mobiililaitteen yhdistäminen V800-harjoitustietokoneeseen

Ennen kuin yhdistät mobiililaitteen, luo Polar-tili, jos sinulla ei vielä ole tiliä, ja lataa Flow-sovellus App Store- tai Google Play -kaupasta. Varmista, että olet myös ladannut ja asentanut FlowSync-ohjelman osoitteesta flow.polar.com/start ja rekisteröinyt V800-harjoitustietokoneesi Flow-verkkopalvelussa.

Ennen kuin yrität yhdistää mobiililaitteen, varmista, että mobiililaitteessasi on Bluetooth päällä ja että laite ei ole lentotilassa.

Mobiililaitteen yhdistäminen:

1. Avaa Flow-sovellus mobiililaitteessa ja kirjaudu sisään Polar-tunnuksillasi.
  2. Odota, kunnes Liitä tuote -näyttö (Etsitään Polar V800:aa) avautuu mobiililaitteessa.
  3. Pidä BACK (takaisin) -painiketta painettuna V800:n ajannäyttötilassa.
  4. Muodostetaan yhteyttä laitteeseen tulee näyttöön. Sen jälkeen näyttöön tulee teksti Muodostetaan yhteyttä sovellukseen.
  5. Hyväksy Bluetooth-yhdistämispyyntö mobiililaitteessasi ja kirjoita siihen V800:ssa näkyvä PIN-koodi.
  6. Yhdistäminen suoritettu tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

tai

1. Avaa Flow-sovellus mobiililaitteessa ja kirjaudu sisään Polar-tunnuksillasi.
  2. Odota, kunnes Liitä tuote -näyttö (Odotetaan V800:aa) avautuu mobiililaitteessa.
  3. Siirry V800-harjoitustietokoneessa kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Yhdistä ja synkkaa > Yhdistä ja synkronoi mobiililaite ja paina START (aloita)-painiketta.
  4. Paina START (aloita)-painiketta. Muodostetaan yhteyttä laitteeseen tulee näyttöön. Sen jälkeen näyttöön tulee teksti Muodostetaan yhteyttä sovellukseen.
  5. Hyväksy Bluetooth-yhdistämispyyntö mobiililaitteessasi.
  6. Yhdistäminen suoritettu tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

Yhteyden poistaminen

Yhteys poistetaan harjoitustietokoneen ja sensorin tai mobiililaitteen väliltä seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Yleisasetukset > Yhdistä ja synkkaa > Yhdistetyt laitteet ja paina START (aloita)-painiketta.
  2. Valitse luettelosta laite, jonka haluat poistaa, ja paina START (aloita)-painiketta.
  3. Poistetaanko yhteys? tulee näyttöön. Valitse Kyllä ja paina START (aloita)-painiketta.
  4. Yhteys poistettu tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.