Olet täällä: Harjoittelu > Harjoituksen poistaminen

Harjoituksen poistaminen

Poista harjoitus siirtymällä V800-laitteen valikkokohtaan Päiväkirja ja valitsemalla päivä. Siirry sitten kohtaan Poista harjoitus ja valitse harjoitus, jonka haluat poistaa.

Voit poistaa V800-laitteen päiväkirjasta vain harjoituksia, joita ei ole synkronoitu Flow-sovelluksen tai muiden Flow-verkkopalveluiden kanssa. Jos haluat poistaa jo synkronoimasi tiedoston, voit poistaa sen Flow-verkkopalvelussa.