Ön itt van: Beállítások > Újraindítás és visszaállítás

Újraindítás és visszaállítás

Ha a sportóra használata közben problémákat tapasztalsz, próbáld meg újraindítani azt. A sportóra újraindítása nem törli az készüléken található beállításokat vagy személyes adatokat.

Az óra újraindítása

Nyomd meg az órán a BACK (VISSZA) gombot, és lépj a Settings > General settings > About your watch (Beállítások > Általános beállítások > A sportóráról) menübe, és válaszd a Restart your watch (Az óra újraindítása) lehetőséget.

Az óra gyári beállításainak visszaállításához

Ha az óra újraindítása nem oldotta meg a problémát, akkor állítsd vissza a gyári beállításokat. Vedd figyelembe, hogy a gyári beállítások visszaállítása törli az összes személyes adatot és beállítást az óráról, és mindent ismét be kell majd állítanod személyes használatra. Az óra és a Flow-fiók között szinkronizált összes adat biztonságban van.

  1. Keresd fel a flow.polar.com/start weboldalt, majd töltsd le és telepítsd a Polar FlowSync adatátviteli szoftvert a számítógépre.
  2. Csatlakoztasd az órát a kábellel a számítógép USB-portjához.
  3. Nyisd meg a beállításokat a FlowSync alkalmazásban.
  4. Válaszd a Factory Reset (Gyári beállítások visszaállítása) gombot.
  5. Ha a Polar Flow alkalmazást használod a szinkronizáláshoz, ellenőrizd a párosított Bluetooth-eszközök listáját a telefonodon, és távolítsd el az órát a listáról, ha az rajta van.

Ezután ismét be kell állítanod az órádat mobiltelefonon vagy számítógépen keresztül. Fontos, hogy ugyanazt a Polar fiókot használd, mint a visszaállítás előtt.