Ön itt van: Beállítások > Általános beállítások

Általános beállítások

Az általános beállítások megtekintéséhez és szerkesztéséhez, válassza a Settings > General settings (beállítások > általános beállítások) lehetőségeket.

A General settings (általános beállítások) menüben a következőket találja:

 • Pair and sync (összepárosítás és szinkronizálás)
 • Bike settings (Kerékpár-beállítások) (Csak akkor jelenik meg, ha párosítottad a kerékpár-érzékelőt az órával)
 • Continuous Heart Rate (Folyamatos pulzusmérés)
 • Flight mode (repülő üzemmód)
 • Háttérvilágítás fényereje
 • Do not disturb (Ne zavarjanak)
 • Phone notifications (Telefonos értesítések)
 • Zenevezérlő
 • Units (mértékegységek)
 • Language (nyelv)
 • Inaktivitási figyelmeztetés
 • Rezgés
 • I wear my watch on (Itt viselem az órát)
 • Positioning satellites (Helyzetmeghatározó műholdak)
 • A sportóráról

Pair and sync (összepárosítás és szinkronizálás)

 • Pair and sync phone/Pair sensor or other device (Telefon párosítása és szinkronizálása/Érzékelő és egyéb eszköz párosítása): Párosítsd jeladóidat vagy mobil eszközeidet a sportórával. Adatok szinkronizálása a Flow alkalmazással.
 • Paired devices (Párosított eszközök): Tekintsd meg a sportórával párosított eszközöket. Ezek közé tartoznak a pulzusérzékelők, a futásérzékelők, a kerékpár-érzékelők és a mobileszközök.

Kerékpár-beállítások

A kerékpár-beállítások csak akkor jelenik meg, ha párosítottad a kerékpár-érzékelőt az órával.

 • Wheel size (kerék mérete): Állítsa be a kerék méretét milliméterben. A kerék lemérésére vonatkozó utasításokért lásd az Érzékelők összekapcsolása a sportórával című részt.
 • Crank length (pedálkar hossza): Állítsa be a pedálkar hosszát milliméterben. A beállítás csak akkor látható, ha párosítottál egy teljesítménymérőt.
 • Sensors in use (használatban lévő érzékelők): Itt láthatod a kerékpárhoz kapcsolt összes érzékelőt.

Continuous Heart Rate (Folyamatos pulzusmérés)

A Continuous Heart rate (Folyamatos pulzusmérés) funkciónál az On (Be), az Off (Ki) vagy a Night time only (Csak éjszaka) opciót lehet beállítani. Ha a Night-time only (Csak éjszaka) lehetőséget választod, a pulzusmérést arra a legkorábbi időpontra állítsd be, amikor valószínűleg lefekszel.

További információért lásd: Continuous Heart Rate (Folyamatos pulzusmérés).

Flight mode (repülő üzemmód)

Válaszd ki az On (Be) vagy Off (Ki) lehetőséget.

A repülőgépes mód kikapcsolja a sportóra minden vezeték nélküli kommunikációját. Ettől még használhatod a készüléket, de nem fogod tudni szinkronizálni az adatokat a Polar Flow mobil alkalmazással, és nem fogod tudni használni a vezeték nélküli tartozékokat.

Háttérvilágítás fényereje

Válaszd a Magas, Közepes, Alacsony vagy Csak világítás gombbal lehetőséget. Ez a beállítás csak a háttérvilágítás aktiváló mozdulatának fényerejét és az automatikus háttérvilágítást befolyásolja, amely bármely gomb megnyomásakor világít. Ez nincs hatással a VILÁGÍTÁS gomb háttérvilágításának fényerejére, mert az nem módosítható.

Ne zavarjanak funkció

Válaszd az Off (Ki), az On (Be) vagy az On (Be) ( - ) lehetőséget. Állítsd be azt az időszakot, amikor a ne zavarjanak funkció aktív. Válaszd ki a funkció Starts at (Kezdete) és Ends at (Vége) értékét. Amikor ez be van kapcsolva, nem kapsz értesítéseket vagy bejövő hívással kapcsolatos figyelmeztetéseket. A háttérvilágítást aktiváló mozdulat és a hangok is ki lesznek kapcsolva.

Telefonos értesítések

Állítsd a telefonos értesítéseket az Off (Ki) vagy az On (Be) lehetőségre, amikor nem edzel. Vedd figyelembe, hogy edzés közben nem kapsz értesítéseket.

Zenevezérlő

A zenevezérlőt az edzési képernyőhöz és/vagy az óralaphoz állíthatod be. További információkért lásd: Zenevezérlő.

Units (mértékegységek)

Válassza a metrikus (kg, cm) vagy az angol-szász (lb, ft) lehetőségeket. Állítsa be azokat a mértékegységeket, melyeket a súly a magasság, a távolság, a sebesség mérésére használ. A hőmérsékletmérés metrikus mértékegysége a Celsius, az angolszász pedig a Fahrenheit.

Nyelv

A nyelvet a sportórán állíthatja be. A sportóra a következő nyelveket támogatja: Bahasa Indonesia, Čeština, Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk, Polski, Português, Русский, Suomi, Svenska és Türkçe.

Inaktivitási figyelmeztetés

Az inaktivitási figyelmeztetésnél az On (Be) vagy az Off (Ki) opciót lehet beállítani.

Rezgés

Be- és Kikapcsolhatod a rezgéseket a menüelemek görgetéséhez.

I wear my watch on (Itt viselem az órát)

Válaszd ki a Left hand (Bal karon) vagy Right hand (Jobb karon) lehetőséget.

Positioning satellites (Helyzetmeghatározó műholdak)

Módosíthatod az órádon a GPS mellett használt műholdas navigációs rendszert. A beállítás az órád General settings (Általános beállítások) > Positioning satellites (Helymeghatározó műholdak) menüjében található.A  GPS + GLONASS, a GPS + Galileo vagy a GPS + QZSS lehetőségek közül választhatsz.Az alapértelmezett beállítása a GPS + GLONASS.Ezekkel az opciókkal lehetőséged nyílik a különböző műholdas navigációs rendszerek tesztelésére, hogy kiderítsd, fokozott teljesítményt tudnak-e kínálni számodra az általuk lefedett területeken.

GPS + GLONASS

A GLONASS egy orosz globális műholdas navigációs rendszer. Ez az alapértelmezett beállítás, mert a globális műholdas láthatósága és megbízhatósága a három közül ennek a legjobb, és általánosságban javasoljuk a használatát.

GPS + Galileo

A Galileo az Európi Unió által létrehozott egyik globális navigációs műholdas rendszer. Még fejlesztés alatt áll, és várhatóan 2020-ra készül el.

GPS + QZSS

A QZSS egy négyműholdas regionális időátviteli rendszer és műholdalapú augmentációs rendszer, amelyet a GPS javítására fejlesztettek ki az ázsiai és óceániai régiókban, elsősorban Japánra fókuszálva.

A sportóráról

Ellenőrizd a sportóra azonosítóját, valamint a firmware-verziót, a hardvermodellt, a GPS támogatás lejárati dátumát és a Grit X Pro-specifikus szabályozói címkéket. Indítsd újra az órát, kapcsold ki, vagy állítsd vissza az összes adatot és beállítást rajta.

Újraindítás: Ha a sportóra használata közben problémákat tapasztalsz, próbáld meg újraindítani. A sportóra újraindítása nem törli az készüléken található beállításokat vagy személyes adatokat.

Kikapcsolás: Kapcsold ki az órát. Az újbóli bekapcsoláshoz tartsd lenyomva az OK gombot.

Az összes adat és beállítás visszaállítása: Állítsd vissza az óra gyári beállításait. Ezzel törlöd az órán lévő összes adatot és beállítást.