Gyorsbeállítások menü

Pöccints lefelé a kijelző felső részétől idő nézetben a Gyorsbeállítások menü megnyitásához.

Pöccints balra vagy jobbra a böngészéshez, majd koppintással válassz egy funkciót.

Koppints az ikonra a gyorsbeállítások menüben látható funkciók testreszabásához. Az Ébresztő, a Visszaszámláló, a Ne zavarjanak és a Repülő üzemmód közül választhatsz.

  • Ébresztő: Ismétlődő ébresztő beállítása: Ki, Egyszer, Hétfő-péntek vagy Mindennap. Ha az Egyszer, Hétfő-péntek vagy Mindennap lehetőséget választod, állítsd be az ébresztő időpontját is.

Amikor az ébresztő be van kapcsolva, egy óra ikon jelenik meg az időnézetben.

  • Visszaszámláló: Válaszd az Időzítő beállítása menüpontot, add meg a kívánt időtartamot és nyomd meg az OK gombot az elfogadáshoz. Ha kész, válaszd a Kezdés lehetőséget és nyomd meg az OK gombot a visszaszámláló elindításához.
  • Ne zavarjanak: A funkció bekapcsolásához koppints a „ne zavarjanak” ikonra, a kikapcsolásához pedig koppints rá még egyszer. Amikor be van kapcsolva a „ne zavarjanak” funkció, nem jelennek meg az értesítések és a hívásértesítők. A háttérvilágítást aktiváló mozdulat szintén le van tiltva.
  • Repülő üzemmód: A funkció bekapcsolásához koppints a „repülő üzemmód” ikonra, a kikapcsolásához pedig koppints rá még egyszer. A repülő üzemmód kikapcsolja az óra minden vezeték nélküli kommunikációját. Ettől még használhatod a készüléket, de nem fogod tudni szinkronizálni az adatokat a Polar Flow mobilalkalmazással, és nem fogod tudni használni a vezeték nélküli tartozékokat.

Az akkumulátor állapotát jelző ikon azt mutatja, hogy mennyi maradt az akkumulátor töltöttségéből.