Ön itt van: Első lépések > Quick Settings (Gyorsbeállítások) menü

Quick Settings (Gyorsbeállítások) menü

Pöccints lefelé a kijelző tetejéről idő nézetben a Quick settings (gyorsbeállítások) menü megnyitásához.

Pöccints balra vagy jobbra a böngészéshez, majd koppintással válassz egy funkciót.

Koppints a ikonra a gyorsbeállítások menüben látható funkciók testreszabásához. Az Alarm (Figyelmeztetés), a Countdown timer (Visszaszámláló), a Do not disturb (Ne zavarjanak) és a Flight mode (Repülő üzemmód) közül választhatsz.

  • Figyelmeztetés: Ismétlődő figyelmeztetés beállítása: Off (Ki), Once (Egyszer), Monday to Friday (Hétfőtől péntekig) vagy Every day (Minden nap). Ha a Once, Monday to Friday (ki, egyszer, hétfőtől péntekig) vagy Every day (minden nap) állítsa be a riasztás időpontját is.

Amikor a figyelmeztetés be van kapcsolva, egy óra ikon jelenik meg az időnézetben.

  • Countdown timer (Visszaszámláló): Válaszd a Set timer (Időzítő beállítása) menüpontot, add meg a kívánt időtartamot és nyomd meg az OK gombot az elfogadáshoz. Ha kész, válaszd a Start lehetőséget és nyomd meg az OK gombot a visszaszámláló elindításához.
  • Ne zavarjanak funkció: A „ne zavarjanak” funkció bekapcsolásához koppints a „ne zavarjanak” ikonra, kikapcsolásához pedig koppints rá még egyszer. Amikor be van kapcsolva a „ne zavarjanak” funkció, nem jelennek meg az értesítések és a hívásértesítők. A háttérvilágítást aktiváló mozdulat szintén le van tiltva.
  • Flight mode (Repülő üzemmód) Bekapcsolásához koppintson a „repülő üzemmód” ikonra, kikapcsolásához pedig koppints rá még egyszer. A repülő üzemmód kikapcsolja a sportóra minden vezeték nélküli kommunikációját. Ettől még használhatod a készüléket, de nem fogod tudni szinkronizálni az adatokat a Polar Flow mobilalkalmazással, és nem fogod tudni használni a vezeték nélküli tartozékokat.

Az akkumulátor állapotát jelző ikon azt mutatja, hogy mennyi maradt az akkumulátor töltöttségéből.