A sportóra beállítása

A bekapcsoláshoz és töltéshez csatlakoztasd a sportórát a számítógép USB-portjához vagy egy USB töltőhöz a dobozban található kábel segítségével. A kábelt mágnes rögzíti, csak arra kell ügyelned, hogy a kábel pereme illeszkedjen a sportóra aljzatához (pirossal jelölve). Eltarthat egy ideig, amíg a töltést jelző animáció megjelenik a kijelzőn. Javasoljuk, hogy az óra használatának megkezdése előtt töltsd fel az akkumulátort. Lásd az Akkumulátor fejezetet az akkumulátor töltésére vonatkozó információkért. Alternatív megoldásként felébresztheted az órát, ha 4 másodpercig nyomva tartod az OK gombot.

VAGY

 

A sportóra beállításához válaszd ki a nyelvet és a kívánt telepítési módszert. A sportóra három módon állítható be: A FEL/LE gombokkal válaszd ki a kívánt lehetőséget, majd hagyd jóvá az OK gombbal.

A. A telefonon: A mobil eszközzel való beállítás kényelmesebb, ha jelenleg nem férsz hozzá USB-porttal rendelkező számítógéphez, azonban ez a módszer több időt vehet igénybe. Ez a módszer internetkapcsolatot igényel.

B. Számítógépen: A vezetékes számítógépes beállítás gyorsabb, és a művelet közben egyúttal tölti is az órát, azonban ehhez egy számítógép szükséges. Ez a módszer internetkapcsolatot igénye.

Az A és a B opciók ajánlottak. A pontos edzésadatokhoz egyszerre kitölthetsz minden fizikai adatot . Kiválaszthatod a nyelvet és letöltheted a legújabb szoftvert a sportórához.

C. Az órán: Ha nincs kompatibilis mobileszközöd és nem tudsz azonnal internetkapcsolattal rendelkező számítógéphez jutni, elindíthatod az óráról. Ne feledd, hogy amikor a sportórán végzed a beállításokat, az még nincs összekapcsolva a Polar Flow webes felülettel. A sportóra firmware frissítései csak a Polar Flow szolgáltatáson keresztül érhetők el. Ahhoz, hogy a sportórárból és az egyedi Polar funkciókból a legtöbbet hozhasd ki fontos, hogy később végezd majd el a hiányzó beállításokat a Polar Flow webes felületen vagy a Polar Flow mobil alkalmazással az A vagy a B opciót követve.

A lehetőség: Beállítás mobil eszközön vagy a Polar Flow alkalmazással

Vedd figyelembe, hogy a párosítást a Flow alkalmazásban és NEM a mobileszköz Bluetooth beállításaiban kell elvégezni..

 1. Ellenőrizd, hogy a mobil eszközöd csatlakoztatva van az internethez, és kapcsold be a Bluetooth funkciót.
 2. Töltsd le a Polar Flow alkalmazást az App Store vagy a Google play webáruházból a mobil eszközön.
 3. Nyisd meg a Flow alkalmazást a mobiltelefonodon.
 4. A Flow alkalmazás automatikusan észleli a sportórát, és felkínálja a párosítás lehetőségét. Koppints a Start gombra.
 5. Amikor a mobileszközön megjelenik a Bluetooth Pairing Request (Bluetooth párosítási kérelem) visszaigazoló üzenet, ellenőrizd, hogy a mobileszközön megjelenő kód megegyezik-e az óráján megjelenő kóddal.
 6. Fogadd el a Bluetooth párosítási kérelmet a mobileszközödön.
 7. Erősítsd meg a PIN-kódot az órádon az OK gomb lenyomásával.
 8. A párosítás befejezése után megjelenik a Pairing done (Párosítás befejezve) üzenet.
 9. Jelentkezz be Polar-fiókoddal vagy hozz létre újat. Az alkalmazás végigvezet a feliratkozási és beállítási műveleteken.

Amikor végeztél a beállítással, koppintson a Save and sync (mentés és szinkronizálás) lehetőségre, hogy szinkronizálja a beállításait a sportórával.

Ha a rendszer a firmware frissítését kéri, akkor csatlakoztasd az órát áramforráshoz a hibátlan frissítés biztosítása érdekében, majd fogadd el a frissítést.

B lehetőség: Beállítás számítógéppel

 1. Menj a flow.polar.com/start oldalra, töltsd le és telepítsd a Polar FlowSync adatátviteli szoftvert a számítógépedre.
 2. Jelentkezz be Polar-fiókoddal vagy hozz létre újat. Csatlakoztasd az órát a számítógép USB-portjához a dobozban lévő kábellel. A Polar Flow webszolgáltatás végigvezet a feliratkozási és beállítási műveleteken.

C lehetőség: Beállítás a sportóráról

Állítsd be az értékeket a FEL/LE gombokkal, majd hagyd jóvá őket az OK gombbal. Ha bármelyik pontnál vissza szeretnél lépni és meg szeretnéd változtatni a beállításokat, nyomd meg a BACK (vissza) gombot, amíg, el nem éred a megváltoztatni kívánt beállítást.

Amikor a sportórádon végzed a beállításokat, az sportóra még nincs összekapcsolva a Polar Flow webes felülettel. A sportóra firmware frissítései csak a Polar Flow szolgáltatáson keresztül érhetők el. Ahhoz, hogy sportórádból és a Polar Smart Coaching funkciókból a legtöbbet hozhasd ki fontos, hogy később végezd majd el a hiányzó beállításokat a Polar Flow webes felületen vagy a Flow mobil alkalmazással az A vagy a B opciót követve.