Iránytű

Ha iránytűt szeretnél használni az edzések során, minden olyan sportprofilhoz hozzá kell adnod, amelyekben látni szeretnéd. A Polar Flow webszolgáltatásban lépj a Sportprofilok menübe. Válaszd ki a szerkesztés lehetőséget annál a sportprofilnál, amelyhez hozzá szeretnéd adni. Lépj az Eszközhöz kapcsolódik menüpontba, és válaszd ki a Grit X Pro > Edzési nézetek > Új hozzáadása > Teljes képernyő > Iránytű menüpontot, és válaszd a mentés lehetőséget. Ne felejtsd el szinkronizálni a módosításokat az órával.

Iránytű használata edzésszakasz során

Edzésszakasz közben a FEL/LE gombokkal válthatsz az iránytű nézetre. A kijelzőn az irányod és az égtájak láthatók.

Az iránytű kalibrálása

A rendszer felkérhet arra, hogy kalibráld az iránytűt az edzésszakasz során. Ebben az esetben a kalibráláshoz kövesd a kijelzőn megjelenő utasításokat.

Az érzékelő kalibrálását manuálisan is elvégezheted a gyorsmenüből. Szüneteltesd az edzésszakaszt, és nyomd meg a VILÁGÍTÁS gombot a gyorsmenü megnyitásához, majd válaszd ki az Iránytű kalibrálása lehetőséget. Kövesd a kijelzőn megjelenő utasításokat.

Irány zárolása

Az iránytű edzési nézetben nyomd meg az OK gombot az aktuális irány zárolásához. A kijelző ezután a zárolt iránytól való eltérést pirossal fogja megjeleníteni.

Ne feledd, először az iránytűt kalibrálni kell.

Az iránytű használata edzésszakaszokon kívül

Add hozzá az iránytű óralapot az óralapnézetek menüpontból, hogy akkor is használd, amikor nem edzel. A hozzáadást követően pöccints balra vagy jobbra az idő nézetben az iránytű eléréséhez.

Irány zárolása

Az iránytű nézetben nyomd meg az OK gombot az aktuális irány zárolásához. A kijelző ezután a zárolt iránytól való eltérést pirossal fogja megjeleníteni.

Az iránytű kalibrálása

Az iránytű kalibrálásához görgess teljesen lefelé, és válaszd a Kalibrálás lehetőséget.