Zenevezérlő

Vezéreld a zene- és a médialejátszót a telefonodon az órádról az edzésszakaszok alatt, valamint az idő nézetből, amikor nem edzel. A zenevezérlőt a Beállítások > Általános beállítások > Zenevezérlő menüben állíthatod be. A zenét az edzési képernyőről vagy idő nézetben az óralapról, vagy akár mindkettőből is vezérelheted. Válaszd az Edzési képernyőt a zene vezérléséhez az edzésszakaszaid alatt, és válaszd az Óralapot a vezérlők eléréséhez az idő nézetből a zenevezérlő óralapon, amikor nem edzel. Add hozzá a zenevezérlő óralapot az Óralapnézetek > Zenevezérlő menüpontból.

A zenevezérlő funkció iOS és Android telefonokhoz érhető el. A zenevezérlő használatához a Polar Flow alkalmazásnak futnia kell a telefonodon, és párosítva kell lennie az óráddal. Az útmutatót lásd: Mobileszköz párosítása az órával. A zenevezérlő-beállítások az óra és a telefon Polar Flow alkalmazáson keresztüli párosítása után válnak láthatóvá. Ha az óra beállítását a Polar Flow alkalmazással végezted, akkor az óra már párosítva van a telefonoddal.

Az óralapról

Vezéreld a zenét és a médialejátszót kényelmesen az idő nézetből a zenevezérlő óralappal.

  • Pöccints balra/jobbra az idő nézetben, amíg el nem éred a zenevezérlő óralapot.
  • A vezérlőkkel szüneteltetheted, lejátszhatod vagy léptetheted a zeneszámokat.
  • Koppints a ikonra a hangvezérlő eléréséhez

Edzés közben

Ha a zenevezérlést az edzési képernyőhöz állítod be, a zenevezérlő edzési nézet aktiválódik, ha a lejátszót bekapcsoltad, az edzésszakaszt pedig megkezdted.

  • A FEL nyíl megnyomásával görgethetsz a zenevezérlő edzési nézethez az edzésszakasz során.
  • Az OK gomb megnyomásával jelenítheted meg az előző/következő és a szüneteltetés/lejátszás gombokat. Az előző vagy a következő zeneszámra válthatsz a FEL/LE gombokkal, az OK gombbal pedig szüneteltetheted a lejátszást. A VILÁGÍTÁS gomb megnyomásával elérheted a hangvezérlőt.