Ön itt van: Jellemzők > Race Pace (versenytempó)

Race Pace (versenytempó)

A Race Pace (versenytempó) funkció segít egy állandó tempó fenntartásában és a célidőd elérésében egy meghatározott távolságnál. Határozz meg egy célidőt egy távhoz – például 45 percet a 10 km-es futáshoz – és kövesd nyomon, hogy mennyivel jársz az előre beállított cél előtt vagy mögött.

A Race Pace (versenytempó) beállítható az órádon, illetve beállíthatod a Race Pace (versenytempó) célt a Flow webszolgáltatásban vagy alkalmazásban is, majd szinkronizálhatod azt az órával.

Ha kitűztél egy versenytempócélt az adott napra, az órád javasolni fogja a megkezdését, amikor az edzés-előkészítés módba lépsz.

Versenytempó létrehozása az órádon

A versenytempó létrehozható az edzés-előkészítés mód gyorsmenüjéből.

  1. Az edzés-előkészítés módba történő belépéshez nyomd meg és tartsd lenyomva az OK gombot az idő nézetben, vagy nyomd meg a VISSZA gombot a főmenübe történő visszalépéshez, majd válaszd ki a Start training (Edzés indítása) lehetőséget.
  2. Edzés-előkészítés módban koppints a gyorsmenü ikonra vagy nyomd meg a VILÁGÍTÁS gombot.
  3. Válaszd a Race Pace (Versenytempó) lehetőséget a listáról, és állítsd be a távot és az időtartamot. A megerősítéshez nyomd meg az OK gombot. Az óra megjeleníti a tempót/sebességet, amely a célidőd eléréséhez szükséges, majd visszatér az edzés-előkészítés módba, ahonnan elindíthatod az edzésszakaszt.

Versenytempó létrehozása a Flow webszolgáltatás segítségével

  1. A Flow webszolgáltatásban lépj a Diary (Napló) menüpontba, majd kattints az Add > Training target (Hozzáadás > Edzési célkitűzés) lehetőségre.
  2. Az Add training target (edzési célkitűzés hozzáadása) menüben válaszd a Sport lehetőséget, add meg a Target name (cél neve) (legfeljebb 45 számjegy), Date (dátum) és Time (idő) adatokat és az esetleges Notes (megjegyzéseket) (opcionális).
  3. Válaszd a Race Pace (versenytempó) lehetőséget.
  4. Tölts ki kettőt a következő értékek közül: Duration (időtartam), Distance (táv) vagy Race Pace (versenytempó). A harmadikat automatikusan megkapod.
  5. Ha hozzá szeretnéd adni a célt a Kedvenceidhez, kattints a Add to favorites (hozzáadás a kedvencekhez) lehetőségre.
  6. Kattints a Save (Mentés) lehetőségre a cél felvételéhez a Diary (Napló) bejegyzései közé.

Szinkronizáld a célt az óráddal a FlowSync segítségével, és készen állsz az edzésre.