Ön itt van: Fontos információk > Útmutató a Polar termék biztonságos használatához

Útmutató a Polar termék biztonságos használatához

Adatbiztonsági frissítéseket hajtunk végre két évvel a termék bejelentett élettartamának végét megelőzően. Rendszeresen frissítsd a Polar terméket, valamint amikor a Polar Flow mobilalkalmazás vagy a Polar FlowSync számítógépes szoftver tájékoztat arról, hogy új firmware verzió érhető el.

A Polar készülékre mentett edzésszakasz-adatok és egyéb adatok bizalmas információkat tartalmaznak rólad, például a nevedet, a fizikai paramétereidet, az általános egészségi adataidat és a helyadataidat. A helyadatok felhasználhatók a követésedre, amikor edzel, és következtetni lehet belőlük a megszokott útvonalaidra. Ezért fordíts fokozott figyelmet a készüléked tárolására, amikor nem használod azt.

Ha telefonos értesítéseket használsz a csuklódon viselt készülékeden, ügyelj arra, hogy bizonyos alkalmazásokból érkező üzenetek jelennek meg a készüléked kijelzőjén. A legutóbbi üzenetek szintén megtekinthetők a készüléked menüjéből. Ne használd a telefonos értesítések funkciót, ha személyes üzeneteid bizalmasságát szeretnéd biztosítani.

Mielőtt eladnád vagy átadnád a készülékedet egy harmadik fél számára, mindenképp hajtsd végre a gyári beállítások visszaállítását a készüléken, valamint távolítsd el a készüléket a Polar Flow-fiókodból. A gyári beállítások visszaállítását végrehajthatod a FlowSync szoftverrel a számítógépeden. A gyári beállítások visszaállítása törli a készülék memóriáját, és a készülékedet többé nem lehet az adataidhoz kapcsolni. A készülék eltávolításához a Polar Flow-fiókodból jelentkezz be a Polar Flow webszolgáltatásba, válaszd ki a terméket, és kattints az eltávolítani kívánt eszköz mellett találhat „Remove” (Eltávolítás) gombra.

Az edzésszakaszaidat a mobilkészüléked is tárolja, amelyre a Polar Flow alkalmazást telepítetted. A fokozott biztonság érdekében különböző szigorú beállítások is engedélyezhetők a mobilkészülékeden, például az erős hitelesítés és a készüléktitkosítás. Az említett beállítások engedélyezéséhez tekintsd meg a mobileszközöd használati útmutatóját.

A Polar Flow webszolgáltatás használatához javasoljuk, hogy legalább 12 karakter hosszúságú jelszót használj. Ha a Polar Flow webszolgáltatást nyilvános számítógépen használod, ne felejtsd el kitörölni a gyorsítótárat és a böngészési előzményeket, hogy mások ne tudjanak hozzáférni a fiókodhoz. Továbbá ne engedélyezd, hogy a számítógép böngészője eltárolja vagy megjegyezze a jelszavadat a Polar Flow webszolgáltatáshoz, ha nem a saját számítógépedet használod.

Bármilyen adatbiztonsági problémát a security(a)polar.com címen vagy a Polar ügyfélszolgálatánál jelenthetsz be.