Ön itt van: Első lépések > A mobil eszköz összekapcsolása

Mobil eszköz párosítása a sportórával

Mielőtt párosítani tudnád mobileszközödet óráddal, be kell állítanod órádat a Polar Flow webszolgáltatásban vagy a Polar Flow mobilalkalmazásban az Óra beállítása című fejezetben leírtak szerint. Ha az órát mobileszköz segítségével állítottad be, akkor órád már párosítva van. Ha a sportórát számítógéppel állítottad be, és szeretnéd a Polar Flow alkalmazással használni azt, a következő módon párosítsd mobil telefonoddal:

A mobil eszköz párosítása előtt

 • töltsd le a Flow alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play-ről.
 • győződj meg róla, hogy a mobil eszközön be van kapcsolva a Bluetooth és nincs bekapcsolva a repülőgépes üzemmód.
 • Android felhasználók: győződj meg róla, hogy a tartózkodási hely engedélyezve van a Polar Flow alkalmazásban a telefon alkalmazásbeállításaiban.

A mobil eszköz párosítása:

 1. A mobil eszközön nyisd meg a Flow alkalmazást és jelentkezz be a Polar fiókodba, melyet a sportóra beállítása során hoztál létre.

  Android felhasználók: Ha több Flow alkalmazással kompatibilis Polar eszközt is használsz, akkor győződj meg róla, hogy a Grit X Pro eszközt választottad aktív eszközként a Flow alkalmazásban. Így a Flow alkalmazás felismeri, hogy az Ön órájához kell csatlakoznia. A Flow alkalmazásban lépj a Devices (Eszközök) menübe, és válaszd a Grit X Pro pontot.

 2. Az órán nyomd le és tartsd lenyomva a BACK (VISSZA) gombot idő üzemmódban VAGY a lépj a Settings > General settings > Pair and sync > Pair phone (Beállítások > Általános beállítások > Párosítás és szinkronizálás > Telefon párosítása) menüpontba, és nyomd meg az OK gombot.
 3. Nyisd meg a Flow alkalmazást, és tedd közel az órát a telefonodhoz, ekkor a következő jelenik meg az órádon:.
 4. Amikor a mobileszközön megjelenik a Bluetooth Pairing Request (Bluetooth párosítási kérelem) visszaigazoló üzenet, ellenőrizd, hogy a mobileszközön megjelenő kód megegyezik-e az óráján megjelenő kóddal.
 5. Fogadd el a Bluetooth párosítási kérelmet a mobileszközödön.
 6. Erősítsd meg a PIN-kódot az órádon az OK gomb lenyomásával.
 7. A párosítás befejezése után megjelenik a Pairing done (Párosítás befejezve) üzenet.

Párosítás törlése

Egy mobil eszközzel történt párosítás törléséhez:

 1. Válaszd ki a Settings > General settings > Pair and sync > Paired devices (beállítások > általános beállítások > párosítás és szinkronizálás > párosított eszközök) lehetőségeket, majd nyomd meg az OK gombot.
 2. Válaszd ki a listából eltávolítani kívánt eszközt, majd nyomd meg az OK gombot.
 3. Megjelenik a Remove pairing? (Törli a párosítást?) üzenet. Az OK gomb megnyomásával hagyd jóvá a műveletet.
 4. A művelet lezárása után megjelenik a Pairing removed (Párosítás törölve) üzenet.