Polar Grit X Pro használati útmutató

Jelen használati útmutató segíti a kezdeteket az új sportórával. Az oktatóvideó és a GYIK megtekintéséhez látogass el a support.polar.com/en/grit-x-pro honlapra.

Bevezetés

Gratulálunk az új Polar Grit X Pro készülékedhez!

Azok számára, akik szeretnek a szabadban edzeni, és a világot játszóterüknek tekintik, a Polar Grit X Pro megfelelő választás a katonai szintű szabványoknak megfelelő kialakításának, a karcálló zafírüvegnek és a rendkívül hosszú akkumulátor-élettartamnak köszönhetően, amelyek maximális tartósságot nyújtanak a legnagyobb igénybevételt jelentő helyzetekben is.

Fedezd fel a világot és élj a kalandokért a vadonatúj navigációs eszközökkel, a mindig bekapcsolt kültéri funkciókkal és a Polar végső edzési megoldásaival. 100 méterig vízálló, páratlan GPS-pontossággal rendelkezik, és Polar Precision Prime™ csuklóalapú OHR-követést biztosít, így ez a legellenállóbb elérhető óra, amellyel bárhová eljuthatsz, ahová a szíved visz.

A Polar Grit X Pro Titan kiadás és annak ultra erős, 12%-kal könnyebb titán tokja az egyik legszebb és legtartósabb szabadba tervezett órával ajándékoz meg. Az ultra hosszú akkumulátor-üzemidő nem hagy cserben: akár 40 óra akkumulátor-üzemidő is elérhető teljes kapacitású GPS funkcióval és pulzuskövetéssel végzett edzéshez. Az energiatakarékos opciókkal ez akár 100 óra lehet.

A teljesen új navigációs kezdőlapok mindig bekapcsolt magasságmérőt, iránytűt és helykoordinátát kínálnak, így pontosan tudni fogod, hogy hol vagy, és merre tartasz. A nappali kezdőlap megjeleníti a napkelte, a napnyugta és szürkület idejét. A Visszakövetés funkcióval visszanavigálhatsz a kezdőponthoz azon az útvonalon, amelyiken jöttél. A visszakövetés lehetővé teszi, hogy elvesszél a kaland izgalmában, de mindig biztos legyél abban, hogy megtalálod a visszautat.

A Polar Grit X Pro vadonatúj útvonal- és emelkedési profilokkal rendelkezik, amelyek segítségével jobban körvonalazhatod közelgő kalandodat, és láthatod előrehaladásodat az útvonalon. Az útvonal- és emelkedési profilok segítségével megtudhatod aktuális helyzetedet, láthatod, hogy mennyit emelkedtél vagy ereszkedtél, és hogy mennyi van még hátra. A harmadik féltől származó Komoot alkalmazással megtervezheted útvonalad minden kalandhoz, és egyszerűen importálhatod az útvonalat a Grit X Pro órádra, hagyva, hogy a részletes navigáció a helyes úton tartson. A FuelWise™ okos energiaellátási asszisztenssel megtanulhatod, hogy hogyan pótolhatod az energiádat a hosszabb kalandok közben.

A Training Load Pro™ segít áttekinteni, hogy mennyit edzettél az utóbbi időkben, és az edzésszakaszok milyen módon terhelik meg a szervezeted különböző részeit, így optimalizálhatod edzésedet.

A Hill Splitter™ funkció segítségével megtudhatod, hogy hogyan teljesítettél az edzésszakaszod emelkedő és ereszkedő szakaszain. A Hill Splitter automatikusan észleli az emelkedőket és a lejtőket a sebesség, a táv és a magassági adatok alapján.

A Polar Grit X Pro a teljesen automatikus és intelligens Nightly Recharge™ és Sleep Plus Stages™ funkciókkal is rendelkezik, amelyek könnyű és egyszerű módot kínálnak arra, hogy megnézhesd, hogyan regenerálódik szervezeted az edzésből és a stresszből, így optimális döntéseket hozhatsz a következő napra.

A futási és kerékpározási teljesítménytesztekkel tesztelheted teljesítményedet, és személyre szabhatod pulzusodat, sebességedet és teljesítményzónáidat. A lábregenerálódási teszt megmutatja, hogy a lábad készen áll-e a nagy intenzitású edzésre. Ne feledkezz meg az olyan okos funkciókról sem, mint az időjárás-jelentések, a telefonos értesítések és a zenevezérlő, amelyek segítségével a Polar Grit X Pro lehetővé teszi, hogy bárhová elmenj, ahová a szíved visz.

Termékeinket a jobb felhasználói élmény érdekében folyamatosan fejlesztjük. Hogy a sportórád mindig naprakész legyen és a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa, mindig frissítsd a firmware-t, ha van új verzió. A firmware-frissítések új funkciókkal és fejlesztésekkel teszik hatékonyabbá a sportóra működését.

Hozd ki a maximumot Grit X Pro órádból

Az órád egyből használatra kész, amint kibontod a dobozból, de a teljes Polar élmény kihasználásához csatlakoztasd az órádat a Polar Flow-hoz, az ingyenes alkalmazásunkhoz és webszolgáltatásunkhoz.

Polar Flow alkalmazás

Töltsd le a Polar Flow alkalmazást az App Store® vagy Google PlayTM webáruházból. Eredményeid és teljesítményed azonnali áttekintéséhez és visszajelzés azonnali megtekintéséhez szinkronizáld a sportórád a Flow alkalmazással az edzés után, és barátaidnak is mutasd meg az eredményeid. A Flow alkalmazásban azt is ellenőrizheted, hogy hogyan aludtál és hogy mennyire voltál aktív a nap folyamán.

Polar Flow Webes felület

Szinkronizáld a Polar Flow webszolgáltatással elküldött edzésadataidat a FlowSync szoftverrel számítógépeden vagy a Flow alkalmazáson keresztül. A webes felületen megtervezheted edzéseidet, számon tarthatod eredményeidet, útmutatást és részletes elemzést kaphatsz edzési eredményeidről, aktivitásodról és alvásodról. Oszd meg eredményeidet barátaiddal is, keress edzőpartnereket, és eddz együtt a helyi közösséggel. A hosszú távú nyomon követéshez összegyűjtöttünk minden tesztadatot egyetlen helyen, a Polar Flow webszolgáltatásban. A Tests (Tesztek) oldalon láthatod az összes elvégzett tesztedet, ahol azok eredményét is összehasonlíthatod. Áttekintheted a hosszú távú fejlődésedet, és könnyedén megfigyelheted a teljesítményed változását.

Mindezt megtalálod a flow.polar.com oldalon.