Kijelző ikonjai

A Flight mode (Repülő üzemmód) be van kapcsolva. A repülő üzemmód kikapcsolja a sportóra minden vezeték nélküli kommunikációját. Ettől még használhatod a készüléket, de nem fogod tudni szinkronizálni az adatokat a Polar Flow mobilalkalmazással, és nem fogod tudni használni a vezeték nélküli tartozékokat.

A Do not disturb (Ne zavarjanak) üzemmód be van kapcsolva. Amikor be van kapcsolva a „ne zavarjanak” üzemmód, az óra nem rezeg, amikor értesítést kapsz vagy hívnak (a piros pont ekkor is megjelenik a kijelző bal alsó részén). A háttérvilágítást aktiváló mozdulat szintén le van tiltva.

Amikor be van kapcsolva a „ne zavarjanak” üzemmód, az óra nem rezeg, amikor értesítést kapsz vagy hívnak (a piros pont ekkor is megjelenik a kijelző alsó részén). A háttérvilágítást aktiváló mozdulat szintén le van tiltva.

Figyelmeztetés van beállítva. A figyelmeztetést beállíthatod a Quick settings (Gyorsbeállítások) menüben.

A párosított telefon nincs csatlakoztatva, és az értesítések be vannak kapcsolva. Ellenőrizd, hogy a telefon Bluetooth-hatótávolságon belül legyen, és a Bluetooth engedélyezve legyen rajta.

A billentyűzár be van kapcsolva. A billentyűzárt a VILÁGÍTÁS gomb lenyomva tartásával oldhatod fel.