Sportprofilok

A sportprofilok a sportórádon választható sportokat jelölik. A sportóra gyárilag négy alapértelmezett sportprofilt tartalmaz, de a Polar Flow alkalmazásban vagy webes felületen új sportokat adhatsz hozzá a listádhoz, és szinkronizálhatod azokat az sportórádra, ezzel létrehozva kedvenc sportjaid listáját.

Mindegyik sportprofilhoz megadhatsz részletesebb beállításokat is. Például személyre szabott edzési nézeteket hozhatsz létre az egyes sportokhoz, és kiválaszthatod, hogy milyen adatokat szeretnél látni edzés közben: csak a pulzust vagy csak a sebességet és a távot – ami számodra és az edzési szükségleteidnek és igényeidnek a legjobban megfelel.

Egyszerre maximum 20 sportprofil lehet az órádon. A sportprofilok száma a Polar Flow mobilalkalmazásban és a Polar Flow webszolgáltatásban korlátlan.

További információkért lásd: Sportprofilok a Flow-ban.

A sportprofilok használatával nyomon követheted tevékenységeidet, és láthatod, mennyit fejlődtél különböző sportokban. Edzési előzményeidet és előrehaladásodat nyomon követheted a Flow webszolgáltatásban.

(missing or bad snippet)