Ön itt van: Jellemzők > Telefonos értesítések

Telefonos értesítések

A telefonos értesítések funkció segítségével értesítéseket kaphatsz a bejövő hívásokról, üzenetekről és alkalmazásértesítésekről az órádon. Ugyanazokat az értesítéseket kapod az órádra, mint amelyeket a telefonod képernyőjén látnál. A telefonos értesítések funkció iOS és Android telefonokhoz érhető el.

A telefonos értesítések használatához a Polar Flow alkalmazásnak futnia kell a telefonodon, és párosítva kell lennie az óráddal. További útmutatást a Telefon párosítása a sportórával c. szakaszban találsz.

Telefonos értesítések bekapcsolása

Lépj az óra Settings (Beállítások) > General settings (Általános beállítások) > Phone notifications (Telefonos értesítések) menüpontjába. Állítsd a telefonos értesítéseket az Off (Ki) vagy az On (Be) értékre, amikor nem edzel. Vedd figyelembe, hogy edzés közben nem kapsz értesítéseket.

A telefonos értesítéseket a Polar Flow alkalmazás eszközbeállításaiban is beállíthatod. Az értesítések bekapcsolása után szinkronizáld az órádat a Polar Flow alkalmazással.

Felhívjuk a figyelmed, hogy amikor a telefonos értesítéseket bekapcsolod, a sportórád és a telefonod akkumulátora gyorsabban lemerül, mert a Bluetooth-kapcsolat folyamatosan aktív.

Do not disturb (Ne zavarjanak)

Ha egy adott időre le szeretnéd tiltani az értesítéseket és a hívásértesítőket, kapcsold be a „ne zavarjanak” funkciót. Amikor ez a funkció be van kapcsolva, nem kapsz értesítéseket vagy bejövő hívással kapcsolatos figyelmeztetéseket az általad beállított időszakban.

Lépj az óra Settings (Beállítások) > General settings (Általános beállítások) > Do not disturb (Ne zavarjanak) pontjára. Válaszd ki az Off (Ki), On (Be) vagy az On (Be) (22.00 - 7.00) lehetőséget, és azt az időszakot, amíg a ne zavarjanak funkció be legyen kapcsolva. Válaszd ki a funkció Starts at (Kezdete) és Ends at (Vége) értékét.

Az értesítések megtekintése

Valahányszor értesítést kapsz, az óra rezeg, és a kijelző alsó részén egy piros pont jelenik meg. Az értesítések megtekintéséhez húzd el az ujjad felfele a kijelző aljáról, vagy fordítsd magad felé a csuklód, és nézz rá az órára közvetlenül az óra rezgése után.

Beérkező hívás esetén az óra rezeg, és megjeleníti a hívó felet. Az óráddal is fogadhatod vagy elutasíthatod a hívást.

A telefonos értesítések eltérő módon működhetnek az Android telefonod modelljének függvényében.