Olet täällä: Tärkeitä tietoja > Paristot ja akut

Paristot ja akut

Polar V800 -harjoitustietokoneessa on sisäinen, ladattava akku. Ladattavia akkuja ei voi ladata uudelleen loputtomasti. Akun voi ladata ja sen varaus voi tyhjentyä yli 300 kertaa, ennen kuin pariston kapasiteetissa näkyy merkittävää heikentymistä. Latauskertojen enimmäismäärä riippuu myös käytöstä ja käyttöolosuhteista. Älä lataa märkänä. Älä lataa akkua alle -10 °C:n tai yli +50 °C:n lämpötiloissa.

Polar suosittelee, että tuotteen käyttöiän päätyttyä minimoit jätteistä ympäristölle ja ihmiselle aiheutuvat haitat noudattamalla paikallisia jätteidenkäsittelymääräyksiä ja hyödyntämällä elektronisten laitteiden lajittelua mahdollisuuksien mukaan. Älä hävitä tätä tuotetta lajittelemattoman yhdyskuntajätteen mukana.

Polar H7 -sykesensorissa on käyttäjän vaihdettavissa oleva paristo. Voit vaihtaa pariston itse noudattamalla huolellisesti ohjeita, jotka ovat kohdassa Sykesensorin pariston vaihtaminen

Nopeussensorin Bluetooth Smart® ja poljinnopeussensorin Bluetooth Smart® paristoja ei voi vaihtaa. Polar on suunnitellut sensorit tiivisrakenteisiksi, jotta ne toimisivat luotettavasti mahdollisimman pitkään. Sensoreissa on pitkäikäiset paristot. Voit ostaa uuden sensorin valtuutetusta Polar-huoltopisteestä tai -jälleenmyyjältä.

Polar-juoksusensorin Bluetooth Smart® paristoa koskevat tiedot ovat tuotteen käyttöohjeessa.

Pidä paristot poissa lasten ulottuvilta. Jos paristo niellään, ota välittömästi yhteyttä lääkäriin. Paristojen hävittämisessä tulee noudattaa paikallisia jätehuoltomääräyksiä.