Olet täällä: Polar Flow > Polar Flow -verkkopalvelu > Harjoitustavoitteet

Harjoitustavoitteet

Luo yksityiskohtaiset harjoitustavoitteet Flow-verkkopalvelussa ja synkronoi ne V800-harjoitustietokoneeseen FlowSync-ohjelman tai Flow-sovelluksen avulla. Harjoituksen aikana voit helposti seurata ohjeita laitteesta.

• Pikatavoite: Syötä yksi arvo. Valitse kesto-, matka- tai kaloritavoite.
  • Kisavauhtitavoite: Haasta itsesi ja pyri saavuttamaan tavoiteaikasi tietyllä matkalla – juokse esimerkiksi 10 km 45 minuutissa – tai pyri pitämään tasaista vauhtia. Täytä kaksi arvoa, niin kolmas lasketaan automaattisesti.
  • Jaksotettu tavoite: Voit jakaa harjoituksesi jaksoihin ja määrittää kullekin niistä oman kesto- tai matka- ja tehotavoitteen.
  • Suosikit: Luo tavoite Suosikkeihin tallentamasi tavoitteen perusteella.

Muista synkronoida harjoitustavoitteesi Flow-verkkopalvelusta V800-harjoitustietokoneeseen FlowSync-ohjelman tai Flow App -sovelluksen avulla. Jos et synkronoi niitä, ne näkyvät vain Flow-verkkopalvelun Päiväkirjassa tai Suosikit-luettelossa.

Harjoitustavoitteen luominen

1. Siirry Päiväkirjaan ja napsauta Lisää > Harjoitustavoite.
  2. Valitse Lisää harjoitustavoite -näkymässä Pika, Kisavauhti, Jaksotettu tai Suosikki.

Pikatavoite

1. Valitse Pika
  2. Valitse Laji, syötä Tavoitteen nimi (pakollinen), Päivämäärä (valinnainen) ja Aika (valinnainen) sekä mahdolliset Muistiinpanot (valinnainen).
  3. Syötä jokin seuraavista arvoista: kesto, matka tai kalorit. Voit syöttää vain yhden arvon.
  4. Lisää tavoite Päiväkirjaasi napsauttamalla Tallenna tai Suosikkeihisi napsauttamalla suosikkikuvaketta.

Kisavauhtitavoite

1. Valitse Kisavauhti
  2. Valitse Laji, syötä Tavoitteen nimi (pakollinen), Päivämäärä (valinnainen) ja Aika (valinnainen) sekä mahdolliset Muistiinpanot (valinnainen).
  3. Lisää tavoite Päiväkirjaasi napsauttamalla Tallenna tai Suosikkeihisi napsauttamalla suosikkikuvaketta.

Jaksotettu tavoite

1. Valitse Jaksotettu
  2. Valitse Laji, syötä Tavoitteen nimi (pakollinen), Päivämäärä (valinnainen) ja Aika (valinnainen) sekä mahdolliset Muistiinpanot (valinnainen).
  3. Lisää tavoite Päiväkirjaasi napsauttamalla Tallenna tai Suosikkeihisi napsauttamalla suosikkikuvaketta.

Suosikit

1. Valitse Suosikit. Suosikkiharjoitustavoitteesi näytetään.
  2. Napsauta suosikkia, jota haluat käyttää harjoitustavoitteen pohjana.
  3. Valitse Laji, syötä Tavoitteen nimi (pakollinen), Päivämäärä (valinnainen) ja Aika (valinnainen) sekä mahdolliset Muistiinpanot (valinnainen).
  4. Voit halutessasi muokata tavoitetta tai ottaa sen käyttöön sellaisenaan.
  5. Tallenna suosikkiin tekemäsi muutokset napsauttamalla Päivitä muutokset. Lisää tavoite Päiväkirjaasi päivittämättä suosikkia napsauttamalla Lisää päiväkirjaan.

Kun olet synkronoinut harjoitustavoitteesi V800-harjoitustietokoneeseen, näet

• aikataulutetut harjoitustavoitteet Päiväkirjassa (kuluva viikko ja seuraavat neljä viikkoa)
  • suosikeiksi merkityt harjoitukset kohdassa Suosikit

Kun aloitat harjoituksen, voit avata tavoitteen Päiväkirjasta tai Suosikeista.

Tietoa harjoituksen aloittamisesta on kohdassa Harjoituksen aloittaminen