Olet täällä: Ominaisuudet > Lajiprofiilit

Lajiprofiilit

Voit lisätä luetteloon kaikki suosikkilajisi ja määrittää kullekin asetukset. Voit esimerkiksi luoda räätälöidyt näkymät kutakin lajia varten ja valita, mitä tietoja haluat nähdä harjoituksen aikana: pelkän sykkeen tai pelkän nopeuden ja matkan sen mukaan, mikä sopii omiin tarpeisiisi parhaiten.

V800-harjoitustietokoneessa on oletuksena kuusi lajiprofiilia. Voit lisätä uusia lajiprofiileja sekä muokata niitä ja olemassa olevia profiileja Flow-verkkopalvelussa. V800-harjoitustietokoneessa voi olla enintään 20 lajiprofiilia. Flow-verkkopalvelussa lajiprofiilien määrää ei ole rajoitettu. Jos sinulla on yli 20 lajiprofiilia Flow-verkkopalvelussa, ensimmäiset 20 siirretään V800-harjoitustietokoneeseesi synkronoinnin yhteydessä.

Voit muuttaa lajiprofiilien järjestystä vetämällä ja pudottamalla. Valitse siirrettävä laji ja vedä se haluamaasi kohtaan luettelossa.

Uuden lajiprofiilin lisääminen

Flow-verkkopalvelussa:

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa näkyvää nimeäsi/profiilikuvaasi.
  2. Valitse Lajiprofiilit.
  3. Napsauta Lisää lajiprofiili ja valitse laji luettelosta.
  4. Laji lisätään luetteloon.

Lajiprofiilin muokkaaminen

Flow-verkkopalvelussa:

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa näkyvää nimeäsi/profiilikuvaasi.
  2. Valitse Lajiprofiilit.
  3. Napsauta Muokkaa sen lajin kohdalla, jota haluat muokata.

Voit muokata seuraavia tietoja kussakin lajiprofiilissa:

Harjoitusnäkymät

Valitse tiedot, jotka näytetään harjoitusnäkymissä harjoituksen aikana. Kussakin lajiprofiilissa voi olla enintään kahdeksan harjoitusnäkymää. Kussakin harjoitusnäkymässä voi olla enintään neljä tietokenttää.

Voit lisätä uuden näkymän tai muokata olemassa olevaa näkymää napsauttamalla siinä olevaa kynäkuvaketta. Voit valita näkymään yhdestä neljään kohdetta kuudesta luokasta:

Aika

Ympäristö

Kehon mittaus

Matka

Nopeus

Poljinnopeus/askeltiheys

• Kellonaika
  • Sekuntikello
  • Kierrosaika
  • Edell. kierrosaika
  • Korkeus
  • Kokonaisnousu
  • Kokonaislasku
  • Nousukulma
  • Lämpötila
  • Nykyisen kierroksen nousu
  • Nykyisen kierroksen lasku
  • Syke
  • Keskisyke
  • Maksimisyke
  • Kierroksen keskisyke
  • Kalorit
  • ZonePointer
  • Aika alueella
  • R-R-vaihtelu
  • Matka
  • Kierroksen pituus
  • Edellisen kierroksen pituus
  • Nopeus/vauhti
  • Keskinopeus/-vauhti
  • Maksiminopeus/-vauhti
  • Kierroksen nopeus/vauhti
  • Poljinnopeus/askeltiheys
  • Keskimääräinen poljinnopeus/askeltiheys
  • Nykyisen kierroksen poljinnopeus/askeltiheys
  • Askelpituus
  • Keskimääräinen askelpituus

Voit myös ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä kumulatiivisen sykealuenäkymän ja Takaisin alkuun -näkymän näistä asetuksista.

Perusasetukset

• Automaattinen kierros
  • Harjoitusäänet
  • Nopeusnäkymä
  • Harjoitusmuistutus

Syke

• Sykenäkymä (Lyöntiä minuutissa, % maksimista, % reservistä)
  • Syke näytetään toisissa laitteissa
  • Sykealueasetukset: sykealueen tyyppi ja sykealueiden rajat

Eleet ja palaute

• Heart Touch
  • Napautus
  • Automaattinen keskeytys
  • Värinäpalaute

GPS ja korkeus

• GPS-tallennusnopeus (Virransäästötilassa GPS-tiedot eivät ole yhtä tarkkoja kuin Hyvä tarkkuus -asetuksella).
  • Korkeus

Kun olet määrittänyt lajiprofiilien asetukset, napsauta Tallenna. Voit synkronoida asetukset V800-harjoitustietokoneeseen painamalla FlowSync-ohjelman synkronointipainiketta.