Olet täällä: Ominaisuudet > GPS > Reittiopastus

Reittiopastus

Reittiopastus ohjaa sinua aiemmin tallentamillasi reiteillä ja reiteillä, joita muut Flow-verkkopalvelun käyttäjät ovat tallentaneet ja jakaneet. Reitin voi aloittaa sen alku- tai loppupisteestä.

Siirry ensin reittisi varrella olevaan pisteeseen, jotta voit aloittaa opastuksen. Voit mennä reitin alkupisteeseen, reitin loppupisteeseen tai lähimpään reittipisteeseen (alkuperäinen suunta tai vastakkainen suunta). Kun reitti on saavutettu, V800 ohjaa sinua reitillä koko matkan. Näytön opastus pitää sinut oikealla reitillä harjoituksen aikana. Jos poistut reitiltä, V800 ilmoittaa siitä sinulle äänimerkillä ja värisemällä.

Näytön opastus

• Ympyrä osoittaa sijaintisi (jos ympyrä on tyhjä, et ole reitilläsi).
  • Nuoli osoittaa oikean suunnan.
  • Lisää reittiä tulee näkyviin, kun etenet.
  • Matkaa jäljellä

Reitin lisääminen V800-laitteeseen

Reitin lisääminen V800-laitteeseen edellyttää sen tallentamista suosikiksi Flow-verkkopalvelun Tutki-näkymässä tai harjoituksen analysointinäkymässä ja synkronoimista V800-laitteeseen.

Lisätietoja suosikeista on kohdassa Suosikit

Tietoa harjoituksen ja reittiopastuksen aloittamisesta on kohdassa Harjoituksen aloittaminen