Olet täällä: Asetukset > Pikavalikko

Pikavalikko

Joitakin asetuksia voidaan muokata näppäinoikotien avulla. Avaa Pikavalikko pitämällä LIGHT (valo)-painiketta painettuna ajannäyttötilassa tai harjoitustilassa. Pikavalikon sisältämät asetukset vaihtelevat sen mukaan, mistä näkymästä valikkoon siirrytään.

Ajannäyttötila

Avaa Pikavalikko pitämällä LIGHT (valo)-painiketta painettuna ajannäyttötilassa. Ajannäyttötilan pikavalikossa on seuraavat toiminnot:

• Lukitse näppäimet: Lukitse näppäimet painamalla START (aloita)-painiketta. Avaa lukitus pitämällä LIGHT (valo)-painiketta painettuna.
  • Herätys: Valitse Pois, Kerran, Maanantai-perjantai tai Joka päivä. Jos valitset Kerran, Maanantai-perjantai tai Joka päivä, määritä myös herätysaika.
  • Lentotila: Valitse Päällä tai Pois päältä.

Harjoitusnäkymä

Avaa Pikavalikko pitämällä LIGHT (valo)-näppäintä painettuna harjoitusnäkymässä. Harjoitustilan pikavalikossa on seuraavat toiminnot:

• Lukitse näppäimet: Lukitse näppäimet painamalla START (aloita)-painiketta. Avaa lukitus pitämällä LIGHT (valo)-painiketta painettuna.

Huomaa, että napautukset toimivat myös näppäinten ollessa lukittuna.

• Taustavalo päälle: Valitse Päällä tai Pois päältä.
  • Lajikohtainen napautusherkkyys: Valitse Pois päältä, Kevyt napautus, Normaali napautus, Voimakas napautus tai Hyvin voimakas napautus. Määritä, miten voimakkaasti näyttöä on napautettava käytössä olevassa lajiprofiilissa.
  • Etsi sensori: Etsi syke-, juoksu- tai pyöräilysensori.
  • Juoksusensori: Valitse Kalibrointi tai Valitse sensori nopeuden mittaamiseen. Kohdassa Kalibrointi voit valita Automaattinen tai Manuaalinen. Kohdassa Valitse sensori nopeuden mittaamiseen valitaan nopeustietojen lähde: Juoksusensori tai GPS.
  • Kalibroi korkeus: Aseta oikea korkeus. Korkeus kannattaa kalibroida manuaalisesti aina, kun tiedät korkeuden.
  • Alaspäin laskeva ajastin: Käynnistä alaspäin laskeva ajastin. Alaspäin laskeva ajastin näytetään erillisessä harjoitusnäkymässä, kun se on päällä.
  • Nykyisen sijainnin tiedot: Tämä ominaisuus on valittavissa vain, kun GPS on otettu käyttöön lajiprofiilissa.
  • Intervalliajastin: Voit luoda aikaan ja/tai matkaan perustuvia intervalliajastimia, joiden avulla voit mitata intervalliharjoitustesi harjoitus- ja lepovaiheiden kestot tarkasti.
  • Kun valitset Kohdeopas päälle, näyttöön tulee Aseta kohde. Valitse Aloituspiste (oletus).

Voit vaihtaa kohdetta palaamalla Pikavalikkoon ja valitsemalla Vaihda kohdepistettä.

Kun Kohdeopas on päällä, Tallenna uusi kiinnost. kohde lisätään Pikavalikkoon.

• Voit tallentaa nykyisen sijaintisi kiinnostavaksi kohteeksi painamalla START (aloita)-painiketta, kun Tallenna uusi kiinnost. kohde tulee näyttöön.