Olet täällä: Polar Flow > Polar Flow -sovellus

Polar Flow -sovellus

Polar Flow -sovelluksen avulla näet välittömästi harjoituksen jälkeen visuaalisen esityksen harjoitustiedoistasi, vaikka sinulla ei olisi Internet-yhteyttä. Sen avulla näet helposti harjoitustavoitteesi ja testituloksesi. Flow-sovellus on helpoin tapa synkronoida harjoitustiedot V800-harjoitustietokoneesta Flow-verkkopalveluun.

Flow-sovelluksen avulla näet

• reittinäkymän kartalla
  • harjoituskuormituksen ja palautumisajan
  • harjoituksen vaikutuksen
  • harjoituksen aloitusajan ja keston
  • keski- ja maksiminopeuden/-vauhdin, matkan ja Juoksuindeksi-arvon
  • keski- ja maksimisykkeen, kumulatiiviset sykealueet
  • kalorit ja rasvan osuuden (%) kulutetuista kaloreista
  • enimmäiskorkeuden, nousun ja laskun
  • kierroksen tiedot
  • keski- ja maksimiaskeltiheyden ja -poljinnopeuden.

Aloita Flow-sovelluksen käyttö lataamalla sovellus matkapuhelimeesi App Store- tai Google Play -kaupasta. Tukitietoa ja lisätietoja Polar Flow -sovelluksen käytöstä on osoitteessa www.polar.com/fi/tuki/flow_app

Harjoitustietojen näyttäminen Flow-sovelluksessa edellyttää V800-harjoitustietokoneen synkronointia sovelluksen kanssa harjoituksen jälkeen. Lisätietoja V800-harjoitustietokoneen synkronoimisesta Flow-sovelluksen kanssa on kohdassa Synkronointi