Vă aflați aici: Polar Flow > Serviciul Web Polar Flow Web > Ţinte de antrenament

Ţinte de antrenament

Creaţi ţinte de antrenament detaliate în serviciul web Flow şi sincronizaţi-le cu M460 prin software-ul Flowsync sau aplicaţia Flow. În timpul antrenamentului, puteţi urmări uşor ghidarea pe dispozitiv.

 • Quick Target (Ţintă rapidă): Completaţi o valoare. Alegeţi o ţintă de durată, distanţă sau calorii.
 • Phased Target (Ţintă pe faze): Puteţi separa antrenamentul în faze şi crea o durată sau distanţă şi intensitate ţintă diferită pentru fiecare dintre ele. Acesta este, de exemplu, pentru crearea unei sesiuni de antrenament cu intervale şi adăugarea unor faze de încălzire şi de recuperare adecvate.
 • Favorites (Favorite): Creaţi o ţintă şi adăugaţi-o la Favorites (Favorite) pentru a o accesa uşor de fiecare dată când doriţi să o realizaţi din nou.

Reţineţi să sincronizaţi ţintele de antrenament pe M460 din serviciul web Flow prin intermediul FlowSync sau al aplicaţiei Flow. Dacă nu le sincronizaţi, sunt vizibile numai în Jurnalul din serviciul web Flow sau lista Favorite.

Crearea unei ţinte de antrenament

 1. Accesaţi Diary (Jurnal) şi faceţi clic pe Add (Adăugare) > Training target (Ţintă antrenament).
 2. În vizualizarea Add training target (Adăugare ţintă antrenament), alegeţi Quick (Rapid), Phased (În faze) sau Favorite (Favorit) (ţinta Race Pace (Ritm cursă) nu este disponibilă pentru Polar M460).

Quick Target (Ţintă rapidă)

 1. Alegeţi Quick (Rapid).
 2. Alegeţi Sport, introduceţi Target name (Nume ţintă) (obligatoriu), Date (Data) (opţional) şi Time (Ora) (opţional) şi orice Notes (Note) (opţional) doriţi să adăugaţi.
 3. Completaţi una dintre următoarele valori: durată, distanţă sau calorii. Puteţi completa doar una dintre valori.
 4. Faceţi clic pe Save (Salvare) pentru a adăuga ţinta la Diary (Jurnal) sau pictograma favorite pentru a o adăuga în Favorites (Favorite).

Ţintă pe faze

 1. Alegeţi Phased (În faze).
 2. Alegeţi Sport, introduceţi Target name (Nume ţintă) (obligatoriu), Date (Data) (opţional) şi Time (Ora) (opţional) şi orice Notes (Note) (opţional) doriţi să adăugaţi.
 3. Adăugaţi faze la ţinta dumneavoastră. Alegeţi distanţa sau durata pentru fiecare fază, manuală sau automată, începerea următoarei faze şi intensitatea.
 4. Faceţi clic pe Save (Salvare) pentru a adăuga ţinta la Diary (Jurnal) sau pictograma favorite pentru a o adăuga în Favorites (Favorite).

Favorite

Dacă aţi creat o ţintă şi aţi adăugat-o la favorite, o puteţi utiliza ca ţintă programată.

 1. Alegeţi Favorites (Favorite). Ţintele dumneavoastră de antrenament favorite sunt afişate.
 2. Faceţi clic pe elementul favorit pe care doriţi să-l folosiţi ca şablon pentru ţinta dumneavoastră.
 3. Alegeţi Sport, introduceţi Target name (Nume ţintă) (obligatoriu), Date (Data) (opţional) şi Time (Ora) (opţional) şi orice Notes (Note) (opţional) doriţi să adăugaţi.
 4. Puteţi edita ţinta dacă doriţi sau o puteţi lăsa aşa cum este.
 5. Faceţi clic pe Update changes (Actualizare schimbări) pentru a salva schimbările făcute la elementul favorit. Faceţi clic pe Add to diary (Adăugare la jurnal) pentru a adăuga ţinta în Diary (Jurnal) fără să actualizaţi elementul favorit.

După sincronizarea ţintelor de antrenament pe M460, puteţi găsi:

 • Ţinte de antrenament programate în Diary (Jurnal) (săptămâna curentă şi următoarele 4 săptămâni)
 • Ţintele de antrenament listate ca favorite în Favorites (Favorite)

Când începeţi sesiunea, accesaţi ţinta din Diary (Jurnal) sau Favorites (Favorite).

Pentru informaţii despre începerea unei sesiuni cu ţintă de antrenament, consultaţi Începerea unei sesiuni de antrenament