Vă aflați aici: Caracteristici > GPS

Asistat de GPS (A-GPS)

Dispozitivul M460 are un GPS încorporat care oferă măsurarea exactă a vitezei şi distanţei pentru o serie de sporturi în aer liber şi vă permite să vedeţi traseul pe hartă în aplicaţia Flow şi serviciul web după sesiune.

M460 utilizează serviciul offline AssistNow® pentru a dobândi localizare rapidă prin satelit. Serviciul offline AssistNow oferă date A-GPS care comunică dispozitivului dvs. M460 pozițiile prevăzute ale sateliților GPS. În acest mod M460 ştie unde să caute sateliţii şi astfel poate achiziţiona semnale de la aceştia în interval de secunde, chiar şi în condiţii dificile de semnal.

Datele A-GPS se actualizează o dată pe zi. Cel mai recent fişier de date A-GPS este actualizat automat în dispozitivul dvs. M460 când vă sincronizaţi dispozitivul M460 cu serviciul web Flow prin intermediul programului FlowSync.

Data de expirare A-GPS

Fişierul de date A-GPS este valabil pentru maxim 14 zile. Găsirea semnalelor de satelit GPS este relativ rapidă în primele trei zile. Timpul necesar pentru precizia de poziționare a satelitului crește în mod progresiv între zilele a 10-a și a 14-a. Actualizările regulate asigură un nivel ridicat al preciziei de poziţionare a satelitului.

Puteţi verifica data expirării fişierului actual de date A-GPS din dispozitivul dvs. M460. În M460, accesaţi Settings > General settings > About your product > A-GPS exp. date (Setări > Setări generale > Despre produsul dumneavoastră > Data de exp. A-GPS). Dacă fişierul de date a expirat sincronizaţi-vă dispozitivul M460 cu serviciul web Flow prin intermediul software-ului FlowSync pentru actualizarea datelor A-GPS.

Odată ce fişierul de date A-GPS a expirat, este nevoie de mai mult timp pentru găsirea semnalelor satelitului.

Caracteristici GPS

M460 include următoarele caracteristici GPS:

  • Distance (Distanţa): Distanţa exactă în timpul şi după sesiune.
  • Speed/Pace (Viteza/Ritmul): Informaţii exacte despre viteză/ritm în timpul şi după sesiune.
  • Back to start (Înapoi la start): Vă direcţionează la punctul de pornire pe cea mai scurtă distanţă posibilă şi afişează distanţa până la punctul de pornire. Acum puteţi încerca mai multe trasee aventuroase şi le puteţi explora în siguranţă, ştiind că sunteţi doar la o apăsare de buton pentru a vedea direcţia din care aţi pornit.